Близките на убития във Виноградец: Влайков е виновен!

Ние видяхме какво стана, каза дъщерята на загиналия
12 сеп 2017 22:17,
36
Близките на убития във Виноградец: Влайков е виновен!

Близките на убития във Виноградец Наско Тонкев са категорични, че виновен за смъртта му е вече бившият председател на Общинския съвет в Септември Лазар Влайков.

Още по темата

Днес Окръжният съд в Пазарджик остави Влайков под домашен арест.

Той пристигна в съдебната зала със своя адвокат и беше пестелив в коментара си.

"Няма да преча на разследването", обяви Влайков.

Близките на жертвата са категорични, че 6-годишното дете, за което се смята, че е застреляло Тонкев, не е произвело смъртоносния изстрел и че именно Влайков е виновен за трагедията.

"Ние видяхме какво стана и сме сигурни, че Лазар Влайков е виновен", заяви  дъщерята на загиналия - Павлина Тонкева.

Според прокуратурата бившият председател на Общинския съвет е обществено опасен, може да се укрие и да манипулира свидетели, ако е на свобода, но магистратите не взеха тезата под внимание.

Според съдийския състав към момента няма доказателства, които да уличават Лазар Влайков, че е стрелял. По тази причина взеха по-лека мярка за неотклонение.

Решението на съда е окончателно и не подлежи на обжалване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
мдаа преди 6 години
"Няма да преча на разследването " да се разбира -Няма да помагам на разследването
28
0
 
2
 
! Отговори
ИРЪПШЪН преди 6 години
Тоя е 100% ,,скандинавец,,
27
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде сега семейството на убития мъж да намери 1 шест годишен, да му сложат в ръцете оръжие и да причакат майка му на тоя тюффлек на снимката и да я застрелят. Тогава да видим какво ще отсъди родния съд. Срам нямат тия нехранимайковци! ЧОВЕК Е УБИТ, не ранен просто! Стига с това "невнимание", "непълнолетие", абе все виновни няма, той на място убит, не се намира виновник.... пълното дъно. Дори в Албания вече щеше да е в затвора тоя.
26
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как може въобще дете да е виновно, след като му даваш оръжието.Тука изобщо не бива да има чудене. И да го е взело без да го видят, пак този който го е извадил си е виновен. Няма оправдание при извадено оръжие на празненство. няма. там се пие, на други акъли се. въобще правиш умишлено престъпление.
25
0
 
7
 
! Отговори
безспорно преди 6 години
То и всеки нормален човек мисли като близките на убития, предвид обстоятелствата при което е извършено убуйството.
24
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой му тури на това 6 годишно дете зареден пистолет в ръцете, как нямате срам и съвест. Сега детето е на 6, но утре ще бъде на 20 и тогава ще дойде да потърси възмездие. Всички плащаме за сторените дела.
23
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква наглост, за да си спаси *** Верния син на партията ще обвини едно дете на 6 години, ще му лепне незаслужена вина която ще започне да разбира когато порасне. Толкова долно и страхливо, без достойнство, без чувство поне за малко чест, че живее в малко село и всички ще го сочат с пръст, че е подлеца на селото. Той не е виновен само, а тези от корумпираната му партия които добре са знаели но са го издигали. Те къде са сега и кои са? Защо се крият? Гонен, връщан, защо? Защото краде и дава.
22
1
 
15
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
Да бъдем обективни, съдията не е виновен. Той отсъжда на база на доказателствата събрани в хода на досъдебното производство. Вината всъщност е на "съпругата му", нали с нея е провел 15 разговора. Но да ти "пикам" на цялата съдебна система, която допусна едно 6 годишно дете да бъде разпитвано, обвинено и сигурно осъдено. И забележете това дете ще бъде осъдено единствено на собствените си самопризнания. И съдебната система няма да изпита никакви угризения на съвестта
21
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
VYARVAM NA BALGARSKIAT SAD--VLAIKOV E NEVINEN.
20
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много ме съмнява, че след време ще занесе поздрави на Мишо и Ваньо. Между другото, оня Златанов, с тефтерчето, дали е жив още?
19
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Представям си ако тази партия управляваше в други време, като в соца. Сигурно щяха да отворят Белене и Скравена, да пребиват и изселват инакомислещите и тези които имат достойнство. И когато се напиват, което е редовно в малките места, да си застрелват пи някой непослушен. Хей така за кеф след 5 ракии, или за назидание на плебса. Да си знае плебса, надигнеш ли главичка, сабята на властта ще я сече. Кротуваше ли, целуваш ли им о///раните ***, милостиви те оставяш да съществуваш. Nice, a??
18
0
 
13
 
! Отговори
Христо преди 6 години
днес, предварително ви пожелавам да сиебетемайките, защото знам че ще ми изтриете коментарчето.
17
3
 
12
 
! Отговори
Христо преди 6 години
всеки призив към насилие е подсъдно деяние. Категорично заявявам, че трябва да сме абсолютни пацифисти(миротворци??). Да не призоваваме, както по-долу, към линч, саморазправа, отмъщение, бесилки, застрелване, удавяне и изобщо всякакви форми на убийство и насилие, отнасящи се към членове и симпатизанти на никоя партия, правителство, държавни служители и пр. Да бъдем търпеливи като тревопасни животинки ида чакаме реда си да ни обработят(убият, изядат и изсерат).СмерГ-смертьГербам и пр. симпатягам
16
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За да го пазят толкова този селчо се питаме, с какво е ценен за партията разсипваща България, и то бързо но сигурно? Явно умните и образованите, честните и почтените, интелигентните и с морал видимо липсват. Остава такъв *** и това е масово в малките и средни градове. Царува простащината и самозабравата.
15
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баси наглия нискочел ***!!!
14
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъвто и Бай *** Мутрагенов, тскива и хората му. Какъв е бил Мутрагена през 90те, бандюга от СИК. Какво е работил, пребивал длъжници, крал коли, правиш нелегално цигари а после амфети. И да в съден някога? Чадър има над този селски дизтарикат то е ясно. Помните ли девиза на герберастите, видими резултати. Да, видяхме ги. *** не бяха толкова нагли.
13
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ейййй, Партията на суджуците е пълна с такива самозабравили се ***, мислещи се за вечни във властта. Много им е криво, че ги наричат така, но там където властват, те не могат да управляват, положението е такова. Причината за това е поведението на гуруто им, Суджук паша и неговия па//лаш Цецо Цървула. Вместо са е в ареста, човек е убит и категорично той е виновен, наглеца си е удома. Действа Правосъдието на Суджуците.
12
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българския независим Съд е виновен за това, че убийците са на свобода!
11
1
 
41
 
! Отговори
Съветник преди 6 години
Много е просто........... Вземат се натривки, има детектор на лъжата, ама тоя е с чисто съдебно минало според съдиите.... Какво става бе Цацароооооов
10
2
 
35
 
! Отговори
Герби преди 6 години
Егати и наглия селски бек.........уууууууууууу....***