Мъжът, прегазил жена в Самоков: Срутихте ми целия живот!

Съдът остави Виктор Делигълъбов в ареста
22 юни 2020 18:55, Анисия Иванова
195

Софийският окръжен съд остави в ареста дрогирания шофьор, който два пъти прегази жена в центъра на Самоков. На 12 юни 24-годишният Виктор Делигълъбов блъсна 49-годишна жена на паркинг в града.

Защитата му твърди, че обвиняемият има психично нервно разстройство и хистерия. Пред няколко години е претърпял катастрофа в Нидерландия, след което е развил психичните проблеми, от които все още се лекува.

Още по темата
Адвокатите на Виктор представиха SMS-кореспонденция с неговия баща, която доказвала, че по времето на инцидента клиентът им изобщо не е разбрал, че е блъснал човек с автомобила си.

Прокуратурата заяви, че е намерила отпечатъци върху скоростния лост, а камерата за задно виждане и парктроникът на автомобила са били в изправност, предаде репортер на Bulgaria ON AIR.

Според прокуратурата няма как Виктор Делигълъбов да не е разбрал, че е блъснал човек.

В кръвта на обвиняемия са открити следи от кокаин и канабис, твърди обвинението. Според защитата на Виктор той не е напуснал местопроизшествието, а просто е преместил автомобила си.

"Много ясно, че съжалявам за случая, но вие ми срутихте целия живот. Не съм избягал", обърна се Делигълъбов към журналистите.

Близки и колеги на пострадалата жена се събраха пред съдебната зала в Софийския окръжен съд. Те настояват за тежко наказание за Виктор Делигълъбов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
4
 
22
 
! Отговори
Са че ви кажа преди 3 години
Съда пуска под домашен арест субекти, за които се смята , че не са опасни. Тоест станало веднъж, не е рецидив. И за да спести некой лев на нас данъкоплатците е измислен Домашния Арест . Капиш
6
0
 
50
 
! Отговори
Въй, да го ожалиш преди 3 години
Поредното разхайтено отпадъче с "крехка психика", за което околните са само предмети за употреба. Срутили му живота, рийш ли. И аз се присъединявам към пожеланията да попадне при стари майстори на топло. Ще му го изградят наново така, че няма да знае кой е и на кой свят е.
5
1
 
42
 
! Отговори
Fenasi Kerim преди 3 години
Като има психично разстройство да се хвърли от някой мост или да се блъсне в стълб. Защо ще гази друг човек? Нали е луд или не е добре? Щом е имал съзнанието да се опази, да не навреди на себе си а е навредил на друг значи е бил наясно какво върши. Наркоманите трябва да бъдат лекувани. Ако лечението не е успешно единствения вариант е евтаназия.
4
0
 
34
 
! Отговори
vlady преди 3 години
Може да се лекува в специализирана психиатрия за затворници или евентуално да бъде настанен в сектор с повишена сигурност и там да получава лечение.
3
2
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А защо съдът го е пуснал под домашен ???какво да си мисли човек за нашите съдии
2
1
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мутренско отроче. В Холандия на 24 карат колела. Само разни араби и наши мутри дават на синчетата си джипки. Културни особености.
1
0
 
78
 
! Отговори
GG преди 3 години
Като е имал психично разстройство от катастрофа, защо кара кола ? Пък друса и кара...