Бягство в слънчев Бейрут

В хотел SPA Phoenicia
5 мар 2012 13:52,
0
Бягство в слънчев Бейрут
Снимка: adelto.co.uk

С гледка към Средиземно море и съвсем близо до най-централната част на двумилионната столица на Ливан - Бейрут, хотел „Phoenicia" е въплъщение на холивудския блясък и арабската гостоприемност.

За своята 50-годишнина хотелът е изцяло реновиран от архитекта Мартин Хулберт. Всички части и на екстериора, и на интериора – стаи, заведения, спа център, тераси, фоайе – си заслужават да бъдат видени. Дори да не сте гост на хотела, разходете се до него, като част от туристическата си разходка из Бейрут.

Март е много подходящ месец за посещение на Ливан като дестинация, тъй като сега там е много красиво, зелено и доста по-топло отколкото е в Европа.

Вълнуващият хотел предлага СПА почивка от най-висок клас - балнеолечение, таласотерапия, Ytsara, Аюрведа и други процедури, които са на базата на естествени, органични продукти и минерали, събрани от четирите краища на Света.

Тук можете да задоволите и предоволно гастрономическите си желания в някой от четири приказни ресторанти, сред които има ливански, френски и азиатски. Релаксиращото фоайе и шикозният лаундж бар пък предлагат нонстоп коктейли и леко хапване в типичен за ориенталската кухня стил.

Така че, ако се оглеждате за изтънчено място, където да се посветите на красотата си, да поглезите душата си и най-вече да си починете качествено, може би това е вашето място.

По-подробна представа за луксозния хотел ще придобиете от снимките в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: СПАБейрутхотелпочивка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари