Свобода за поне 8000 затворници в САЩ заради COVID-19

Условието е да им остава не повече от година зад решетките
0
Свобода за поне 8000 затворници в САЩ заради COVID-19
Снимка: БГНЕС

Калифорния ще освободи най-малко 8000 затворници предсрочно от щатските затвори, за да забави разпространението на Covid-19 в тях, съобщиха властите в щата, цитирани от Ройтерс и БТА.

На изискванията за освобождаване отговарят затворници, на които остава да изтърпят от присъдата си година или по-малко. Сред затворниците, които ще бъдат изключени от предсрочното освобождаване, ще бъдат тези, осъдени за престъпления от насилствен характер и сексуални престъпления.

Тези, които ще бъдат предсрочно освободени, може да напуснат затворите до края на август.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: сащкоронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
велес до 9 преди 3 години
До тоя, много учения, дето веднага обяснява, номер 9! Ами сега бе пиле шарено, що ликвидирахме стандартите? Що преди 89-та се стремяха работниците да имат СКЩ? За лаиците като тебе пояснявам, че това е /собствен качествен щемпел/ *** де толкоз акъл да вденеш! И що сега като си купиш уред, като му изтече гаранцията и го пиши бегал?
16
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не твърдя, че е конспирация. Твърдя обаче, че изолация, маски, кпп и всички други мерки доведоха.не до спиране на заразата, а до фалити. Благодаря.
15
1
 
11
 
! Отговори
Copocoид преди 3 години
Естествено истината не е написана в американските медии, а тук само е преведена.В САЩ повечето от затворите са частни и това е огромен бизнес. Съдиите са на доилка от тези затвори и не се церемонят да вкарват в панделата за нищо предимно хора с ниска квалификация, които по-късно ги ползват да бачкат без пари.Има цели отрасли от икономиката, които са свързани с пандизите в САЩ.Сега, естествено за пандизите е нерентабилно да лекуват хора безплатно и те да не им бачкат и затова ги пускат.
14
1
 
1
 
! Отговори
kaputt преди 3 години
1 към 1 като 89та година, сега американците ще видят какво е да живееш както ние в 90те, сега точно при тях това започва, разпадна се америка, а американската мечта така и не я видяхме, пълен к.е..н.е.ф., който избяга там да търси щастие сега ще преживее още един път кризата от 90те, в момента има 50 милиона безработни , на есен се очаква да са 200 милиона, представете си гладни и с оръжия
13
1
 
2
 
! Отговори
До 8 от 11 продълж. преди 3 години
Продължавам.В Италия първия сериозен случай бе на състезател по маратон. Маратонците в по-голямата си част имат силна имунна система и отлична сърдечно-съдова система.Богатите хора и политиците се уплашиха от бързината на разпространението на вируса и наложиха изолация за да се разбере как протича болестта.Сега те имат всичко необходимо за да се излекуват.Лечението от КОВИД сега е проблем на бедните, така че всеки се спасява поединично.Бизнеси вече няма да бъдат затваряни с света.
12
0
 
5
 
! Отговори
Американ преди 3 години
Пускат ги за да се включват в черните "протести".
11
2
 
2
 
! Отговори
До 8: преди 3 години
Все още никой не може да ме убеди, че КОВИД-19 е световна конспирация.Имам приятел лекар, който хвана двойна пневмония от това, накупи си лекарства и антибиотици и отиде да живее на място отделно от жена си и детето си докато се излекува.Пневмонията е много сериозна болест дори за млади и здрави хора.Първо се заразиха бизнесмени и политици, които пътуват много и имат много контакти.
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 8. Благодаря за отговора. И все пак.ти не си виновен, аз не съм, а има голяма драма и ужасни последствия за обикновените хора.
9
3
 
2
 
! Отговори
До 8 преди 3 години
Веднага обяснявам, ние всички сме виновни, поискахме всичко, а не това което ни трябва сключихме сделки с мракобесни комунистически сили като китай и русия, допуснахме безпринципно върлуване на алчност и безнаказан и безконтролен достъп до цивилизацията си, сега си плащамеИ това е само началпто ако не се осъзнаем.
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой по-умен от мен да ми обясни кой е отговорен за тая психоза, за фалитите на един куп дребни предприемачи, за мизерията, която настана, за хората, които останаха без работа?
7
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичко ще направят да спрат Тръмп, но няма да им мине номера!
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лошо няма. Дано са им дали и оръжие да пострелят малко на свобода. Празник.
5
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баси чадо тия от РЗИ вече са пълен смях народа на митинг тия тестове е това ако нее манипулация караи оставка на рзи и проверка на всички данни
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А тука омръниаха света след три минути ринга бои и какво ли не какъв ковид рзи вън и оставка по некадърни доктори не сме виждали вън стига толкова
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Келепир. Анархия. Вместо в 21 век, живеем в 11 век.
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е, ся ще видят за кво ииде реч, като плъзнат и тези по улиците. Демокрация в действие и "държава" за ПРИМЕР :);)
1
0
 
11
 
! Отговори
х преди 3 години
Планът за нов световен ред върви с пълна сила.