Байдън: Върховенството на бялата раса е отрова

Необходима е промяна на законите в САЩ, заяви президентът
22 мар 2021 09:42, Ния Христова
277
Байдън: Върховенството на бялата раса е отрова
Снимка: БГНЕС
Президентът на САЩ Джо Байдън заяви, че трябва да се направят промени в американските закони, за да се премахне расовата дискриминация, пише БГНЕС.
 
В изявление, публикувано по повод Международния ден за премахване на расовата дискриминация, Байдън категорично заяви, че "системният расизъм и върховенството на бялата раса са грозни отрови, които отдавна измъчват САЩ".
 
Американският президент подчерта още, че расизмът и ксенофобията са глобални проблеми, но трябва да се направят и вътрешни реформи.
Още по темата
 
"Трябва да променим законите, които дават възможност за дискриминация в нашата страна, и трябва да променим сърцата си“, каза Байдън и добави, че неговата администрация „няма да се свени да се ангажира с усилената работа, за да ликвидира вредното наследство от робството и нашето отношение към индианците. Нужна е ежедневната работа за справяне със системния расизъм и насилието срещу чернокожи, латиноамериканци, азиатци и други малцинствени общонсти".
 
Байдън припомни, че още в първия си ден на поста той е подписал президентска заповед, която установява цялостен правителствен подход към расовата справедливост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


277
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
183
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Върховенството на лъва е отрова,казала хиената...докато чакала за ***!
182
1
 
25
 
! Отговори
Хит преди 3 години
Джо,покажи ни пак-как се мяташ,как го правиш...
181
0
 
10
 
! Отговори
Badyne Ediot преди 3 години
Mi dai vyrxovenstvo na chernite po zakon i sled 5 godini glei USA v kerecha Spravka Iujna Afrika
180
0
 
11
 
! Отговори
Chestito преди 3 години
Te vi novata Jiujna Afrika Afrikanskite razedineni schtati .Toq sasipa USA da ne si bql tam loschoo
179
0
 
15
 
! Отговори
Drugarui Baidyn преди 3 години
Ti si sram za bqlata rasa che i pozor
178
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ние не сме имали такива расистки проблеми, спецификите на различните контитенти и на различните държави са абсолютно различни,това не е наш проблем,това си е ваш проблем и трябва да си го решите в името на доброто на всички хора,а не само на някои!Ние от източна Европа пък изобщо не сме били колониалисти и този проблем не ни засяга!
177
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Между другото гледах неотдавна биографията на жената на Брежнев,тя изглежда също е била подставена чужда личност с предци от Австро-Унгария и може би е била и еврейка, гледам биографиите им през последнните 1-2 години и се оказва ,че социалистическите държави и особено СССР(!!!) са били пълни с лица,които са управлявали от името на чужди интереси,а не на Русия,Горбачов ,Громико и други са същите,видни руски личности от ВСВ и т.н.,пълно с предатели на държавата си
176
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп бил руска ***,а им тресна 41 пъти за 4 години санкции.Рсомразеца на хартия Байдън всеки ден с безумията си увеличава цената на единственото,което Русия има-горивата !
175
2
 
10
 
! Отговори
На този най-накрая преди 3 години
да му вдим очичките,не че се е опулил чак толкова,но в сравнение с другитеси снимки е като учудено(къде го е хванала склерозата) старче.Е то пък едниочички...А сигурно се чуди откъде са му дошли тези идеи за раси и етноси.
174
5
 
16
 
! Отговори
ха преди 3 години
Върховенството на мъжете е отрова, хайде сега слязай от трона
173
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ден след ден Джо Робинетт Байдън-джуниърунищожава САЩ систематично.
172
2
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
като го гледам се убеждавам,че дедите му са били най-върлите рааасисти и собственици на плантации и са драли кожите на "кафеникавите",но сега..О,чудо!..-Тенекето станало бакър!..което впрочем говори добре за тезата му-Че бялата раса е отрова.Разбира се,той има предвид тая част от бялата раса,към която принадлежи както той самия,така и дедите му....но,"Секостадосиимамърша"..
171
31
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре, че дойде Байдън, че тая руска под---лога Тръмп плюс русоробите ви промиха мозъците.Америка рблизо 100 години беше крайно расистка държава. Десетки филми са направени от американски продуценти за това.Мисля, че сега Америка, поради чувство за вина изпада в другата крайност да е прекалено толерантна към цветнокожите.Точно като Европа.Но това е етап, който трябва да се премине.
170
3
 
10
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
впрочем,тоя фигурант просто подготвя почвата за момента,който ще дойде много скоро,в който поста му ще заеме кафеникавата "Камала"....Дребни игри,но..."Като нема риба,и ракът е риба"..
169
3
 
13
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
БОГ ../айде,за да не подразня атеистите-Природата/ е създал расите.НЕ СЛУЧАЙНО!..кукундела бай Дън напиня да "коригира" това Божие /на Природата/ решение...Следователно,той е "Повече от Бога /Природата/"А кой е повече от споменатите?..-Знаете:-ЛУДИЯ!
168
2
 
25
 
! Отговори
Т.Шак преди 3 години
Джо Пръдлето - неадекватен, както винаги.Не мислех, че някой може да е по-зле от Тръмп, обаче тоя фосил ме опроверга.
167
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 178А ти знаеш ли, че от 12 век евреите управляват Англия?
166
1
 
28
 
! Отговори
Избори ли? преди 3 години
Сега Байдън заслужва белите да го свалят от власт и да си сложат Тръмп начело.
165
2
 
16
 
! Отговори
Отново преди 3 години
България ще надживее поредната Империя!
164
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Знаете ли,че самата Турция е била вид колония на Англия,но не директно,а англичаните са хванали турския султан за гушата и са управлявали зад гърба му,а той само е бил представителна личност за пред населението,който е изразявал чужда воля и ръководел по наставленията на чужда воля?