Два взрива от ракетни удари разтърсиха Киев

Черен пушек се издига над сгради в центъра на града
Обновена: 10 окт 2022 09:30 | 10 окт 2022 09:13, Елка Василева
88
Два взрива от ракетни удари разтърсиха Киев
Снимка: Twitter

Два взрива разтърсиха Киев тази сутрин след месеци на относително спокойствие в украинската столица, предаде Асошиейтед прес.

Още по темата
Експлозиите бяха чути от журналисти на АП и изглежда са резултат от ракетни удари.

Кметът на Киев Виталий Кличко съобщи за взривове в централния градски район Шевченковски. Засега няма данни за жертви. Очевидци на място обаче съобщават, че има загинали.


Очевидец, цитиран от Ройтерс, съобщава, че над сгради в центъра на града се вижда да се издига черен пушек.
(БТА)

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До antikomunistСамо да попитам, има ли някакво изчисление, някаква бройка, колко деца и колко украинци трябва да загинат, за да се удовлетвори чувството че е отмъстено за загиналите в в Донбас? Все пак трябва да има някаква крайна цел, нали така.
78
0
 
1
 
! Отговори
antikomunist преди 1 година
До анти путинправ си 4е загиват невинни цивлни украинци и хиляди украински военни но когато десен сектор избиваше невинни деца в донбас и когато запалиха театъра с 50 невинни руснаци в одеса на запад си мъл4аха сега положението не е опасно а мног много опасно за световен конфликт дано не съм прав!!
77
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Зеля, капитулирай, докато все още има ус рай на
76
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Махайте го тоя путин вече,че света да се кротне. като гледам и тук какви опорки се развяват, заради тая хибридна война колко много хора умряха. Дори и антиваксърството от там идва по мои наблюдения. Двама възрастни съседи берат душа в болница от ковид, щото не искали да ги ваксинират с експерименталки. Да горят в ада всички, заради които загина толкова народ.
75
5
 
2
 
! Отговори
анти путин преди 1 година
До Анонимен 63 Не разбирам как може някой, дори путинофил, да се радва на смъртта на цивилни жени, деца? В Украйна загиват и много руски войници/от редовната армия и мобилизирани/, но те са войници, които или са съгласни с имперската политика на путин, или са живели като крепостно-пушечно месо без мисъл. Надявам ти и останалите путинофили от първо лице да разберете какво значи да загубиш близък поради болните амбиции или лудостта на някой политик или администратор. Тогава, не питай: защо на мене
74
16
 
10
 
! Отговори
Баладжия преди 1 година
Безсмислена атака от стратегическа гледна точка. Няма никакъв ефект в дългосрочен план. Нито логистична, нито никаква. Чист опит сплашване чрез удряне на паркове, градинки, няколко пешеходни моста и най-важното - няколко ТЕЦа, от които половината вече възобновиха дейност. До месец вероятно и другите ще възстановят. За момента Киев ще има по 2 часа частичен режим на тока и това е. Не виждам как това ще допринесе за военното положение на руските сили в Украйна. Просто е евтино сплашване...
73
17
 
34
 
! Отговори
Бягай ,Зеленски... преди 1 година
Два взрива ли? Те стана над 100..Бягай ,Зеленски ,бягайй...
72
4
 
16
 
! Отговори
.. преди 1 година
трябва да си болен да се радваш на чуждото нещастие ... ВИЕ близачи сте ***!
71
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега Украйна ще отвърне на удара, после Русия и така натататък до безкрай. Тия чичковци съвсем си загубиха акъла. Хем са във война, хем се обиждат като им гръмнат моста. Ами да излязат да се плюят тогава, поне няма да има убити и от двете страни. Трябва смяна на старците от главните постове на държавите.
70
9
 
26
 
! Отговори
Juls преди 1 година
Империята отвръща на удара, зеленият джедай скрит в бункера нервно шмърка силата на Йода. Волдемир ай ем йор фадер! - Рече Дарт Путин ..
69
18
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Размазаха ги.
68
13
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Даааа, личи си почерка на генерал Армагедон! Не знам точно на какво ще прилича Киев, а и Лвов, в края на месеца... Дали ще е като Алепо или Ракка... Ще видим!
67
10
 
25
 
! Отговори
един преди 1 година
ДВА взрива в киев?!?Ако почетете в нета ще разберете, че става въпрос за доста повече. И не само в киев.И да - гори зданието на СБУ /тяхната ДС/
66
17
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Целили се в сградата на тайните служби, обаче уцелили улицата...
65
27
 
18
 
! Отговори
какво се чудим преди 1 година
руската *** върви към разпад
64
9
 
1
 
! Отговори
до Степан преди 1 година
вероятно и удара ще е с прашка
63
24
 
16
 
! Отговори
мдаа преди 1 година
другото по-голямо унижение е любовта на Путин с Кадиров където руснакът е в ролята на булката
62
3
 
9
 
! Отговори
ДжоБаеца преди 1 година
Знае се кой е терориста в случая.
61
16
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Съдейки по плюсовете и минусите разбирам че нещо со--р--о-с----оидно украинските т..р...о..л..в..е карат на последни издихания също както ментора им -президента с памперса.ХАХАХХАХАХАХААААААААААААААААААААААААА
60
14
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много се бавиха !Бой укропчиките !