Взривове в окупирания от Русия град Херсон

Експлозия е отекнала и в контролирания от руснаците Мелитопол
12 окт 2022 09:15, Елка Василева
51
Взривове в окупирания от Русия град Херсон
Снимка: архив, БГНЕС

Пет взрива са били чути рано тази сутрин в украинския град Херсон. По неофициална информация е била задействана системата за противовъздушна отбрана, предаде ДПА, цитирайки руски медии.

Още по темата
Херсон, административният център на Херсонска област, е един от първите градове, които бяха превзети от руските сили след началото на руското нахлуване в Украйна.

По-рано днес Иван Фьодоров, бившият кмет на контролирания от руснаците град Мелитопол в южната част на Запорожка област, написа в Телеграм, че в града е отекнала силна експлозия. Според агенция РИА Новости, която цитира създадената от Русия полиция, взривно устройство е избухнало близо до централния пазар на Мелитопол. Няма пострадали, казаха местните власти.
(БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До "До калеко алеко представлява власт имащите които му слагат лайковете както и на всички грантополучатели те не влизат в обяснителен режим с инакомислещите защото им се плаща да правят пропаганда за единствено правилното политкоректното мнение. Да се благодарим че още съществуваме и дишаме.
37
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Човече това е пропаганда.
36
3
 
4
 
! Отговори
Toни преди 1 година
До Анонимен 22А ти нещо да кажеш за Волжка България?Русия граби от всички,включително и от нас.А вие си пеете песента на глупците.155 г. след смъртта на Раковски да помним завета му: Вечни мъки ни чакат в железните нокти на Русия.Русите са били един най-див и най-варварски народ,както са си и досега останали такива в най-голямата си част.Българите са ги най-напред покръстили, дали са им писменост, Свещеното писание и първото образование.
35
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До долния преброител.. .. Трроловете не са посетители а служители на Пропагандата.
34
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Вуйчо от далеко, писмо от Америка. Вуйчо ти правилно си разбрал че всичко е холивудска постановка и режисьора и сценаристите са едни и същи. Понеже са силни на деня ще получат Оскар за главна и за поддържаща роля дори ги викат на бис.
33
3
 
8
 
! Отговори
Чехите преди 1 година
също имаха референдум и присъединиха Калининград към територията си, по идея на путангенсова Рассия.
32
6
 
7
 
! Отговори
gosh преди 1 година
Херсон е руски, и ако има взривове там са дошли откъм зеленото ***. Това е. Жал ми е за руснаците в Херсон, мразя оная кукла във Вашингтон, дето подскача за щяло и нещяло, а кога тръгне към самолета пада, щото няма кой да го подкрепя /и тоя ще се кандидатира още дълго да подскача/
31
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Редакцията няма посетители по форумите защото никой не иска да общува с трролове които имат и фалшиви лайкове на всичкото отгоре. Дори аз си тръгвам.
30
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Именно за Пропагандата няма значение мнението на хората в Херсон. Ако не се страхуваха от Бандеровската любов щяха да направят протести срещу Запада който не зачита техния избор.
29
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А откъде идат /взривовете/. Искаме ли наши да бъдат?
28
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ЮАР в Косово дори Референдум нямаше. САЩ отцепиха областта със сила. Това са фактите. В Херсон хората гласуваха свободно. Има много клипове. Аз това видях.
27
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Иван Фьодоров ли ви е източникът на информация? Смешни сте!
26
3
 
8
 
! Отговори
РУСИЯ - СРАМ ! преди 1 година
СЕВЕРО-МАКЕДОНСКИ ИЗТОЧНИЦИ СЪОБЩАВАТ, ЧЕ РУСКИ ПРАВИТЕЛСТВЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ СЕ Е СРЕЩНАЛ С РЪКОВОДСТВОТО ВМРО-ДПМН (СРЪБСКИТЕ ЕНИЧАРИ) И Е ОБЕЩАЛ ФИНАНСОВА ПОМОЩ ЗА БОРБА С БЪЛГАРСКИТЕ ФАШИСТКИ ПРЕТЕНЦИИ КЪМ РСМ.
25
6
 
8
 
! Отговори
от ЮАР преди 1 година
До Анонимен-15- Херсон, по всички международни правила и закони е УКРАИНСКИ ГРАД. Референдуми провеждани под дула на автомати и без никакви наблюдатели не са законни.
24
3
 
6
 
! Отговори
КОЙ УКОПАТОР ОТЛЕТЯ? преди 1 година
КОЙ ЛИ РУСКИ ОКУПАТОР СЕ Е ЛИШИЛ ОТ ЖИВОТА? НЕ КАЗВАТ.
23
7
 
14
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 1 година
До Анонимен ... Ами по отношение на болната Ви тема - Сърбия, мога да кажа че сърбите таксуват за свои международни граници бившата територия на Югославия, която се разпадна заедно със СеСеСерето Ви, и затова осеяха балканите с масови гробове, като воюваха с хървати, словенци, босненци, черногорци и косовари, и добре че беше намесата на НАТО за да погаси този пожар, който щеше да подпали и нашата черга ... а и путин в момента извършва военните пресъпления на Милошевич ... !!!
22
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Калеко АлекоНещо за международно "признатите" граници на Сърбия, Армения и Сирия да кажеш? В тези области над 90% от населението е руско! От векове РУСКО! Хрушчов и Брежнев са украинци, ако случайно не знаеш! Русия е федерация и признава разлините националности. В Украйна след 2013 се наложи украински фашизъм. Мачкане на унгарци, словаци, българи, татари, румънци и руснаци. Руснаците не са забранили неделните училища на български! Връщат го в редовната учебна програма! Кой го махна от там?
21
9
 
23
 
! Отговори
R.A.T.M преди 1 година
Ех тези руснаци взривяват си газопровода, обстрелват вече превзетата АЕЦ, а сега гърмят по цивилни, които се присъединиха към тях. А Украйна нищо не прави, не стреляше по цивилни в Донецк, не прави саботажи, даже си мисля, че руснаците си взривиха керченския мост, за да набедят Украйна, защото тя нищо не прави, нито по Минските съглашения, нито за американските биолаборатории, даже не е участвала 8 г в натовски учения, нито пък е мислила на 8.3.2022 да атакува източна Украйна барабар с руските т
20
7
 
13
 
! Отговори
Защо мислите? преди 1 година
Защо мислите че американците дадоха ограничен брой оръжия на укропитеците ? - Не е за война а за тероризъм!
19
10
 
2
 
! Отговори
Рашко преди 1 година
До 22На кой му пука какво признава изпостялото ти семейство?!!