Зеленски се похвали, че е свален руски изтребител-бомбардировач Су-25

Руското зло не признава Великден, заяви президентът
5 май 2024 06:01, Петър Бойчев
210
Зеленски се похвали, че е свален руски изтребител-бомбардировач Су-25
Снимка БГНЕС

Украинската противовъздушна отбрана е свалила руски изтребител-бомбардировач Су-25 над Донецка област, Източна Украйна, съобщи в традиционното си видеообръщение президентът на Украйна Володимир Зеленски:

"През изминалото денонощие руските терористи са използвали 8 ракети от различни типове и почти 70 управляеми авиационни бомби срещу пограничните ни селища и позиции на фронта. Дори навръх Великден не намалява желанието на руското зло да руши. Искам специално да поздравя 110-а механизирана бригада за това, че свали още един руски Су-25 над Донецка област".

Ройтерс уточнява, че в изнесената информация липсват повече подробности, а информацията не е потвърдена от друг източник.

Агенцията припомня, че Донецка област е една от четирите части на Украйна, които Русия обяви, че е анексирала, като отбелязва, че по-рано руският министър на отбраната Сергей Шойгу е казал, че руската армия тази година е установила контрол върху 547 квадратни километра от анексираните територии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


210
Още по темата: Великденсу-25Зеленски
Още от Русия
Руска ракета падна... върху руски град
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
9
 
22
 
! Отговори
w преди 3 седмици
Това, че е изтребител дали е единствената лъжа?
107
3
 
18
 
! Отговори
Симо преди 3 седмици
До Верваме ви!!!Абе, че са сбъркали снимката, сбъркали са я. Ама и ти си далеч от целта. Както и да гледам, на снимката е индийски Су-30МКИ.
106
13
 
19
 
! Отговори
СПАС преди 3 седмици
ТЯ ОКРАИНА НЕ СЕ ЛИ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ РФ?:)))......ИЛИ ЗА СЕГА САМО 30%?:)))ВАЖНОТО Е ДЕНАЦИФИКАЦИЯТА ДА СЕ ПРОВЕДЕ ПРАВИЛНО!
105
17
 
8
 
! Отговори
82-ОМБР преди 3 седмици
Хиляди тонове скрап,ръце,крака и пушешти навред тела,бягащи солдати! Изглежда колета е пристигнал в Часов Яр ;)))
104
9
 
24
 
! Отговори
Верваме ви!!! преди 3 седмици
На снимката сте сложили френски Еврофайтър Тайфун даже с френското знаме на опашката, а пишете какво е бълнувал Зеленски, като е опънал 4 линии бело наведнъж. Верваме ви!!!
103
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Хаха...свалили самолет!?РУСНАЦИТЕ ТИ СВАЛИХА ДЪРЖАВАТА БЕ,ВАМПИР ПССИХЯСЪЛ!!!ИЗБИХА ТИ ХОРАТА!Ловите ги като зайци по улиците,вчера гледах как един нещщастник скочи от 5 етаж,само да не го набарат копоите!Масово се предават по фронта твоите "герои"!Много ви глезиха руснаците вас!Трябваше да ви запукат с големите шамари още от началото-всичко щеше да е свършило още преди 2 години,ФФАШАГИ ГГНУССНИ!!Ще си го получите-руснаците идват и с тях идва края!!
102
31
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ей не им върви днес на кремълските сатанисти: първо техен самолет избомби тяхно село, после украинците пратиха СУ-25 за старо желязо при Сатаната. До края на деня кой знае колко още божии наказания ще понесат сатанистите на Кремъл.
101
26
 
15
 
! Отговори
82-ОМБР преди 3 седмици
Събрали се дузина русофили тук,за да се окуражават взаимно;))))
100
25
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До 121: нацистите и фашистите са в Кремъл и лигите им. Те са също така и сатанисти защото лично Путлерини помилва цяла орда сатанисти и канибали. Пък и кремълците винаги са били безбожници, а то се оказа, че просто богът им е Сатаната и затова разрушават църкви и карат слугите си да правят ислямистки терористични атаки в църкви.
99
13
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Узурпаторът от Киев, актьор по професия, е един изпечен Лъжец и мошеник, който не спира да бълва брутални лъжи и пропаганда. Обикновените украинци отдавна не следят телемаратоните с гнус.ните лъжи. Следят ги само промитите мозъци и пенсионерите. Украйна се събуди, въпреки бруталната пропаганда, която облъчва украинците последните 30 години. Проектът на Запада - Бандеровска Украйна е на път да приключи.
98
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Зеленски се похвали, че Христовите войни от Украйна са наказали еретичният, сатанисти, хомосексуален путлерофашистки режим като са изпратили още един путлерофашист при Сатаната преди да успее да изяде още едно дете или да жертва невинни цивилни в името на господарят си Луцифер. Колкото повече путлерофашисти загиват в Украйна, толкова по малко путлерофашисти ще бранят трона на Антихриста в Кремъл когато армията на човечеството отиде да го праща при баща му Луцифер.
97
6
 
10
 
! Отговори
82-ОМБР преди 3 седмици
Всеки човек който лъже,рано или късно в своя живот си дава сметка,че е лъгал само и единствено себеси! Това осъзнаване може да се случи дори докато испускаме последния си дъх. 107 по-скромно го карай с vpn
96
9
 
12
 
! Отговори
Нане Вуте преди 3 седмици
До 114 Осраинец и национална чест??? Ти нормален ли си??? Тия и децата си продават, ти за национална чест говориш!!!
95
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Бунгурчето е нищожно, озлобено двукрако с нула самочувствие, което намира смисъл за вегетирането си само като се прикачи към някой друг и си представя, че е част от нещо голямо. И украинците, и руснаците, и американците имат национална чест и правят нещо за държавите си. Вие не сте част от нация, дори и от племе. И за съжаление сте мнозинство в загиващата ни държава. П.с. не говоря за всички българи, а само за онези, които злорадстват заради смъртта на хора.
94
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До всички евроатланти и други такива с по - различни от стандартната сексуална ориентация : - на "КРАСНАЯ ГАРА" в Брянска област са изложени подбити с увиснали уръдия и клепнали уши Абрамси и Леопарди , фотографии може да се намерят в соц. сетях RU.
93
6
 
13
 
! Отговори
Нане Вуте преди 3 седмици
Дори и да са го свалили / в което се съмнявам/ , една птичка пролет не прави! Когато започнат да свалят по 10 на ден , може да се надяват на нещо!! А това ще стане на куково лято!!!!
92
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Пропахандата и настъплението си върви.
91
7
 
6
 
! Отговори
Егати преди 3 седмици
Козяшките зюмбюли, имате по малко акъл една корнида..Купете си малко AI белким не се блъскате в дърветата като ходите по улицата .
90
8
 
9
 
! Отговори
Дo 98 преди 3 седмици
До Свалили цървулиДа, бе! И крайцерът Москва не е потъвал, и самолети не са сваляни, и Черноморският флот не е предислоциран в Новоросийск, и бункерният многократно посети храбрите си войници на фронта. С една дума - всичко върви по план. Руско-путински!
89
17
 
10
 
! Отговори
82-ОМБР преди 3 седмици
Кви ги дрънкаш бе!? Зеленски не е бил никога голословен като кремълския луд...по план ли върви "спецялната"?