Кадиров: Този месец трябва да вземем Одеса и Харков

Чеченският лидер очаквал "приятни промени" след 9 май
7 май 2024 17:00, Петър Бойчев
83
Кадиров: Този месец трябва да вземем Одеса и Харков
Снимка БГНЕС

Чеченският лидер Рамзан Кадиров заяви, че още този месец президентът на Украйна Володимир Зеленски трябва да бъде принуден да се предаде.

"Този ​​месец трябва да превземем най-близката територия, да превземем Одеса и Харков, след което да принудим Зеленски да подпише необходимите документи“, заяви Кадиров по телевизионния канал "Россия 24“.

Той очаква "приятни промени" след 9 май, предаде Фокус.

"Ние вървим напред, нашата икономика расте. Путин вчера постави нови задачи пред бъдещото правителство, новото правителство и благодари на правителството, което работи ден и нощ. И мисля, че след 9 май ще има добри, приятни промени.

Президентът най-накрая встъпи в длъжност. И ще продължим да действаме активно и политически, и на територията на СВО ще има нови резултати. И икономически се справяме страхотно. Няма абсолютно никаква причина да се притесняваме, докато имаме такъв лидер“, заяви Кадиров.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още по темата: одесакадировзеленски
Още от Русия
Как мобилизацията застраши ключовата енергийната индустрия на Русия?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Добре,донн.Тръпнем в очакване.Ама най-добре земи,че олаби жилата с някоя овца.Че градовете мож 'се забавят малко...
47
10
 
12
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 3 седмици
То че Русия е далеч от идеала е очевадно. Но какъв дебилитет требе да си че да аресваш мултикулти шитнята на ЕС и САЩ! Разбира се всимки войни ги подклаждат собствениците на частната печатница на хартийки на САЩ. Кенеди опита да ги възпре и помним резултата. Изгоре чиляка. Язък. Блек рок е инвестирал милиарди в Окрайната и си чака кяра. А Путин им пречи.
46
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Това предсмъртните му думи ли са били? Мисирките не пускаха ли фалшиви новини, че бил смъртно болен? Одеса няма да е тази година, но Харков би могъл да падне до ноември.
45
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Чеченците друсат рускините, чиито мъже са на фронта. Китай ще си вземе всичка на изток от Урал, а на запад от Урал ще има ислямска държава със столица Грозни.
44
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ам що не отидеш бре ..Дон...ко чакаш
43
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Този кога ще мре? Айде, че много се застоя
42
7
 
15
 
! Отговори
Да се приготвя преди 3 седмици
Берлин, за втори път.
41
8
 
11
 
! Отговори
Тиква преди 3 седмици
До Кличко,май излиза че ти си ***, когато руски войници бяха пред Киев, цялата глутница от Европа казаха,край стига ще подписваме споразумението, Русия изтеглят войски,след това британски премиер б.джонсон и урса казват, няма Мирни споразумение,само война, зеления клоун казал добре,и сега яде ряпа и попара. Това е истината, Харков и Одеса ще бъдат Руски, всички фашаги ликвидирани.запомнете го,страхливи еврогейци.
40
8
 
9
 
! Отговори
Шефрет до 40 преди 3 седмици
Май неграмотният си ти) Изобщо имаш ли представа какво е термобарични заряд? Кинжала може да бъде зареден с каквото си поискат руснаците. Термобарични е и заряда в ТОС Сольнцепек ,но разбира се не в това количество ,което може да се зареди в голяма авиационна бомба като ОДАБ 500 или 1500. Образовай се и тогава спори)
39
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ще вземете кайсиите на азис
38
7
 
16
 
! Отговори
Кличко преди 3 седмици
Ха-ха-ха, чеченски глу.пак. Този го помня как беше казал, че още преди една година трябваше да са превзели Киев.
37
5
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 седмици
До Шефрет/ ТОЛКОВА СИ НЕУКЪ И СМОТЪНЪ , ЧЕ НЯМА НА КЪДЕ ПОВЕЧЕ!!! КИНЖАЛ Е ПО МОЩНА ОТ ТИЯ ИЗМИСЛЕНИ ТЕРМОБОМБИ ВАКУМНИ. ЕДИНСТВЕНО МОЖЕ ДА ПОМОГНАТ БОМБИ КОИТО ТЕЖАТ ВСЯКА ПО НЯКОЛКО ТОНА НО ЗА ДА СЕ ПУСНАТ Е НУЖЕН БОМБАРДИРОВАЧ КАКЪВТО ТЕРОРУСКАТА НАДАЛИ ИМА :D
36
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
То е ясно.
35
5
 
7
 
! Отговори
ДОНАЛД ТРЪМП преди 3 седмици
До до 34,/ ТИ С КОГО РАЗГОВАРЯШ МЪ СЕЛЯЧКО КРЕПОСТНА! ВРЪЩАЙ СЕ В БЛАТОТО ОТ КОЕТО СЪ ИЗПЪЛЗЯЛА!
34
12
 
11
 
! Отговори
до 34, преди 3 седмици
Все повече хора живеят под наем и на кредит, затварянето на 4те блока от АЕЦ-а като условие за влизане в ЕС е факт, затварянето на ТЕЦ-овете и "либерализацията" на пазара на ел. енергия престои да стане факт. Как това подобрява положението в страната - не разбирам. А какво общо имат тези факти с моето образование, работа и социален статус? Тесногръдието и липсата на поглед върху общата картинка е особено характерно за евроатлантиците на грантове.
33
11
 
15
 
! Отговори
ДОНАЛД ТРЪМП преди 3 седмици
ОДЕСА И ХАРКОВ МОЖЕ ДА ГИ ИМАТ САМО ПРИ МОЕ УПРАВЛЕНИЕ! ШАНСА НА ТЕРОРУСКАТА ДА ПРЕВЗЕМЕ ОДЕСА ИЛИ ХАРКОВ ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЖО БАЙДЪН Е 0%
32
5
 
9
 
! Отговори
Фют преди 3 седмици
До 31. За да изпаднеш да живееш под наем и на кредит, показва колко си способен. То не е както при бай Тошо да живееш в една панелка с родителите си. Учи пич и ще работиш добра, платена работа и ще живееш добре.
31
10
 
18
 
! Отговори
Е,бравос преди 3 седмици
Днес в Саудитска Арабия е имало опит за дворцов преврат и убийство на престолонаследника! Когато Кремъл се отърве от Путин,първата "пешка" която ще го последва е Кадиров,но края ще е безжалостно кървав за целия му род! Там когато свалят от власт, в добрите традиции на исляма ,първо свалят главата ...
30
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Кадиров пазител на християнските ценности в Русия и Украйна. :)))
29
7
 
6
 
! Отговори
ДЖО БАЙДЪН преди 3 седмици
ТАЗИ ГОДИНА ТРЯБВА ДА ВЗЕМА 2-РИ МАНДАТ КАТО ПРЕЗИДЕНТ НА ФАЩ! И АКО УСПЕЯ ДА ГО ВЗЕМА ЩЕ ЛИКВИДИРАМ И РЕЖИМА НА ФАЛШИВИТЕ ПУТИНУВЦИ КАКТО И ТЕРОРУСКАТА ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ ПОД ТЕЖЕСТТА НА ИСК ЗА 20 ТРИЛИОНА ЕВРО ОБЕЗЩЕТЕНИЕ ЗА УКРАЙНА!