Медведев: "Южен поток" ще е изгоден за всички в проекта

Проектът набра нужните обороти, каза руският президент
Обновена: 18 ное 2010 10:58 | 17 ное 2010 22:20, Елка Василева
26
Медведев: "Южен поток" ще е изгоден за всички в проекта
Снимка: БГНЕС

Президентът на Русия Дмитрий Медведев изрази увереност, че проектът „Южен поток“ ще е изгоден за всички участници в него.

Руският държавен глава заяви това на пресконференция в Москва след срещата си с президента на Словения Данило Тюрк, предаде ПРАЙМ-ТАСС.

„В последно време развитието на този проект набра нужните обороти. Надяваме се, че той ще бъде реализиран и ще е изгоден за всички участници“, каза Медведев.

„Той създава не само пряк икономически ефект, който безусловно е важен, но е и фактор за обединяване, фактор за постигане на по-добри условия за развитие на европейските страни“, подчерта Медведев.

„Именно такъв смисъл влага Русия в този проект. Смятаме, че към този проект трябва да се добавят и други инфраструктурни проекти“, каза още той, пише ПРАЙМ-ТАСС.

Още по темата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още по темата: Южен потокДанило Тюрк
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
Фантомас преди 13 години
Браво на Бат Боко Супермен . За малко да огъне руската траба.
20
0
 
1
 
! Отговори
работещ преди 13 години
Недей да водиш просъветска агитация. Ако Русия не продават газа си на Европа, на кого ще го продава. Зависимостта е взаимна. За нас, газът значи ток и таплина, а за руснаците - папу.
19
0
 
1
 
! Отговори
работещ преди 13 години
Товарищ Медведев, ние тук, в България, тия дете не сме от вашите слуги, предпочитаме по-ниска цена на газа - да речем, като тази за Турция и Германия, вместо "обединяване". Понимаеш?
18
0
 
1
 
! Отговори
Акъл море преди 13 години
И какво става,американците разработват алтернативни енергии и ги поднасят на тепсия на ***? Сигурно така ще стане,както стана и с обещанието към България за Швейцария на балканите! Тенекеджия!!! Съжалявам се,че съм от една нация с калпаци като теб!
17
0
 
4
 
! Отговори
аеронафт преди 13 години
Ха ха...най голямата демокрация в света прави граждански войни в различни точки от земното кълбо, провокира размирици, убива собствените си президенти, като държи рекорд в това отношение...няма US президент срещу когото да не е имало покушение или опит за такова при това от вътрешни фактори, като се започне от Линкълн,Кенеди и т.н. Там демократично ЦРУ и евреите от Wall Street си взимат решения - само който не е живял в Америка мисли че съществува демокрация на тоя свят :)
16
1
 
1
 
! Отговори
Йорго преди 13 години
*----Надяваме се, че той ще бъде изграден и ще бъде изгоден за всички участници ----* Което означава, че ако допуснем чуждо вмешателство, каквото вече е заявено от Запада, да се сърдим на себе си за последствията, а не на договора
15
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цяла Европа използва и е зависима от руския газ и нефт!Как родните простаци не я разбраха тая простичка истина...
14
7
 
5
 
! Отговори
kosmonavt преди 13 години
До ROKI ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????"RUSIA E VODESHTA SVETOVNA SILA IKONOMICHESKI ,TEHNICHESKI ,VOEENNA SILA .MNOGO SILNA E DEMOKRACIATA V RUSIA I CHOVESHKITE PRAVA SE ZACHITAT."Това е същото като да го кажеш за Иран или коя да е тоталитарна държава .Русия не е нито едно от гореизброените.Най-малко е демокрация.Тя си е просто Автокрация.А правата се зачитат с куршуми.
13
2
 
1
 
! Отговори
щирлиц преди 13 години
Вот так,товарищи.
12
1
 
1
 
! Отговори
обама преди 13 години
*** ! )
11
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
учете Български език, ще ви трябва
10
6
 
15
 
! Отговори
щирлиц преди 13 години
Че е изгоден стана ясно от плача на американския посланик.
9
0
 
4
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
ami dano e izgoden za vsi4ki,da se podobri jivota v darjavata ni,ama kato znam kolko kradci ima v parlamenta,edva li
8
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не повторится ли для "Газпрома" неприятная ситуация со сланцевым газом? Ведь наш газовый монополист продолжает строить трубопроводы, призванные надолго связать его месторождения с покупателями. Но вся эта грандиозная газопроводная система рискует оказаться никому не нужной уже через несколько лет.
7
2
 
4
 
! Отговори
Акъл море преди 13 години
Ти обаче ще си останеш същото кухо канче!
6
1
 
3
 
! Отговори
ДА преди 13 години
Ами ние вече си го знаем, бе!
5
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Южен поток е един от последните шансове руснаците да закачат някоя и друга риба на въдицата си. Естествено, ловят се балъци като нас.
4
5
 
11
 
! Отговори
щирлиц преди 13 години
Учете руски език,ще ви трябва!!
3
20
 
7
 
! Отговори
Никсън преди 13 години
US разработваt алтернативни енергии и до една година, най-много две години целия запад ще мине на алтернаривна енергия. Тогава няма да имаме нужда от рашките и техния газ, а раша ще стане като като африка за нас - едно депо за евтини прородни ресурси и евтина работна ръка
2
2
 
12
 
! Отговори
ROKI преди 13 години
MEDVEDEV E PRAV OT IUJEN POTOK PECHELI CELIA SVIAT.KOITO SE ZAKACHI ZA IUJEN POTOK E KASMETLIA A KOITO SE OTKAJE E GUBESHT.RUSIA RAZDAVA KARTITE A IGRACHITE DARJAVITE IGRAIAT SVOITA IGRA A TIA E ILI PECHELISH KATO SI SAS PUTIN I MEDVEDEV ILI GUBISH AKO SE OTKAJESH OT TIAH I IUJEN POTOK. RUSIA E VODESHTA SVETOVNA SILA IKONOMICHESKI ,TEHNICHESKI ,VOEENNA SILA .MNOGO SILNA E DEMOKRACIATA V RUSIA I CHOVESHKITE PRAVA SE ZACHITAT.