Ахмадинеджад: Холокостът е голяма лъжа

Целта й според иранския президент била да оправдае създаването на Израел
26 авг 2011 16:17, Елка Василева
107
Ахмадинеджад: Холокостът е голяма лъжа
Снимка: Архив Reuters

Иранският президент Махмуд Ахмадинеджад заяви днес, че Холокостът е голяма лъжа, използвана, за да се оправдае създаването на държавата Израел, предаде ДПА.

"Създаването на ционисткия режим се основава на множество заблуди и лъжи, а една от най-големите лъжи е Холокостът", каза Ахмадинеджад в реч на антиизраелски митинг по повод Деня на Ерусалим, отбелязан в Техеран и други ирански градове.

От една страна имаме ционисткия режим като глобална опора на крадци и убийци, а от друга - Деня на Ерусалим, стълб за онези, които се стремят към свобода, справедливост и край на подтисничеството, каза президентът в реч в Техеранския университет.

Множеството му отвърна с викове "Аллах е велик!" и скандиране на антиизраелски лозунги.

За Израел няма да има място в района след създаването на палестинска държава, заяви Ахмадинеджад, цитиран от Асошиейтед прес.

Още по темата

Коментарите на иранския президент са в типичната му антиизраелска реторика. Ахмадинеджад си навлече възмущението на международната общност през 2005 г., след като каза, че Израел трябва да бъде заличен от картата.

Според иранската телевизия в днешните манифестации в подкрепа на палестинската кауза в цял Иран са участвали милиони хора.

Денят на Ерусалим (Яум ал Кудс) е въведен през 1979 г. от имам Рухола Мусави Хомейни и се отбелязва от иранските власти всяка година в последния петък от свещения за мюсюлманите месец рамазан в знак на солидарност с палестинския народ, посочва БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
94 *** а по медиите може да пише всичко не означава че е вярно особено по снн
102
1
 
18
 
! Отговори
ДО 98... преди 12 години
До 98- Адолф Хитлер ни обича и ние него !!!
101
1
 
18
 
! Отговори
До 98- " tiurk преди 12 години
Отговарям на твоя въпрос- сами сме, други няма !!!
100
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Арабско-еврейски разговорник цена 10 лв.+ подарък пистолет
99
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
на мисулманите все някой друг им е виновен ХА ХА ХА ТИЯ ЖИВЕЯТ С ПОНЕ 1000 г назад от нас нормалните хора
98
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Евреи и араби воюват с танкове. Изведнъж танка на арабина спира стрелбата. Евреина излиза от своя танк и отива при арабина да види какво става.- Защо спряхте стрелбата ?- пита евреина.- Свършиха ни снарядите. - отговаря арабина- Елате, да ви продам и да си продължим работата, ! - услужливо предложил евреина
97
0
 
19
 
! Отговори
566 преди 12 години
91 - Ало, извънземен, в историята има ПАМЕТ, хартийките не са достатъчни, когато загиват Хора,това се помни. Има достатъчно доказателства като писания за античовешки кланета на Балканите именно от западни Образовани публични личности и този въпрос е повдигнат там от тях
96
7
 
19
 
! Отговори
tiurk преди 12 години
abe vie mai nikogo ne obi4ate.pi6at li ne6to za turci i *** po 500 komentara imate,a za izrael amerika makedonia garcia sarbia rusia pak pliuiete,a vas koi va obi4a pitate li s be
95
5
 
22
 
! Отговори
95- ИМА ЛИ... преди 12 години
95- Има ли някой по Света, който да ви мрази неистово и да не е бил евреин- то било па майчина линия, то било по бащина, то било само в сънищата си.Това говори, че всеки докоснал се дори бегло до вашата "религия"- юдеизмът, разбира много бързо за какво иде реч в нея и светкавично се превръща в най- ожесточения й враг. Много съвпадения в биографията на Адолф Хитлер и Махмуд Ахмадинеджад !!! Сега очаквам, вие- евреите да започнете да говорите и за " хомосексуалността " на Ахмадинеджад !
94
9
 
18
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 12 години
Президентът на Иран Махмуд Ахмадинеджад е евреин, който е приел исляма, пише вестник "Дейли Телеграф".Изданието публикува статия, придружена от снимка на Ахмадинеджад с личната му карта в ръка. На нея е изписано предишното му име Саборджан. "Саборджан" означава "шивач" на иврит. Изданието отбелязва, че семейството на иранския президент е променило името си, след като приело исляма. Експерти предположиха, че Ахмадинеджад е толкова яростен в насаждането си на омраза срещу евреите, защото прави свръхусилие да прикрие миналото си. Али Нуриджадех от Центъра за арабски и ирански изследвания заяви: "Този аспект от живота на Ахмадинеджад обяснява много неща за него. Всяко семейство, което променя вярата се и, респективно, идентичността си, заклеймява старото си самосъзнание". "Чрез своите анти-израелски изявления той се опитва да отхвърли всички съмнения за евентуален еврейски произход. Ахмадинеджад се чувства уязвим в това радикално шиитско общество", допълва той
93
3
 
28
 
! Отговори
Tina преди 12 години
Разликата между геноцида над българите и геноцида над евреите е, че българите не карат целия свят да им е длъжен.Разликата между българите и евреите е, че в критичен момент българите помогнаха на различните от тях, а евреите в критичен момент за различните от тях, го използваха, за да забогатеят. Пише го в Стария Завет.Аз не бих разменила моите българи за цялото злато на евреите.
92
3
 
29
 
! Отговори
91- ИЗБЪРШИ СИ... преди 12 години
91- избърши си пяната от устата, защото си заразен, след като си евреин. За БАТАШКОТО КЛАНЕ има НЯКОЛКО ЛИСТА, НО В ТЯХ Е НАПИСАНА ГОЛАТА ИСТИНА. ЗА "ХОЛОКОСТ" ИМА ТОНОВЕ ДОКУМЕНТИ, ПЪЛНИ С ЕВРЕЙСКИ ФАНТАСМАГОРИИ И ЛЪЖИ !!! ТОВА ВИЕ- ЕВРЕИТЕ МНОГО УМЕЛО ИЗПОЛЗУВАТЕ, ЗА ДА ПОДЧИНЯВАТЕ НА СВОЯТА ВОЛЯ ЦЕЛИ НАРОДИ !!! НО, АКО ДОПУСНЕМ, ЧЕ "ХОЛОКОСТ" Е ИСТИНА- ЗАЩО ТОГАВА СЕ Е СЛУЧИЛ И КОЙ Е ОСНОВНОТА ПРИЧИНА ЗА НЕГО ? САМО НЕ КАЗВАЙ, ЧЕ ХИТЛЕР Е ЕДИНСТВЕНАТА ПРИЧИНА- МОГА ВЕДНАГА ДА ТЕ ОБОРЯ !!!
91
7
 
16
 
! Отговори
Anonimen преди 12 години
Като Ви чета комнетарите стигам до извода , че е било по добре изобщо да не се раждал Иисус ,а да не говриме за кръста , вие изобщо не го заслужавате , няма нищо човешко във вас.
90
23
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И БАТАШКО КЛАНЕ НЕ Е ИМАЛО!!! ПРОДАЖНИЦИ!!! ЕДНО ВРЕМЕ ЗАТОВА БЪЛГАРСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКА В СПАСЯВАЛА ЕВРЕИТЕ, СИГУРНО ЗАЩОТО НЕ Е ИМАЛО ХОЛОКОСТ. СЕГА ДРУГА ПЕСЕН ПЕЕТЕ. ЗАДУШАВАТЕ СЕ ОТ ЗЛОБА И ЗАВИСТ!!! СМЕНЯТЕ СИ МНЕНИЕТО НА 180 ГРАДУСА СПОРЕД ИНТЕРЕСА ВИ!!! ТОВА Е ВСЕ ЕДНО ДА СЕ КАЖЕ НА БЪЛГАРИН, ЧЕ НЕ Е ИМАЛО БАТАШКО КЛАНЕ. ВЕДНАГА РЕВВАТЕ, А ЗА ТОВА КЛАНЕ ИМА НЯКОЛКО ХВЪРЧАЩИ ЛИСТА. А ЗА ХОЛОКОСТА ТОНОВЕ ДОКУМЕНТИ И ХИЛЯДИ ВСЕ ОЩЕ ЖИВИ СВИДЕТЕЛИ НА СЪБИТИЯТА!!! ПРОДАЖНИЦИ!!!
89
6
 
18
 
! Отговори
до 81 преди 12 години
Абе аз нещо не мога да различа българите от турците. Повечето българи са космати, набити, яки, с черна коса /често оплешивели и затова са с бръснати глави/, агресивни, честолюбиви, отмъстителни, мнителни, много от тях бият жените си и не ги смятат за равни, болезнено ревниви. Когато жените кажат на българския мъж ,че се държи с тях като турчин, то той се посмихва под мустак от удоволствие, за него това е комплимент.
88
0
 
17
 
! Отговори
До 80 преди 12 години
"Има и нещо наричано духовно робство.И това е днешното робство на българите"Не няма такова нещо. Това е измислица на *** които освен да се оплакват друго не могат, и понеже нямат истинска причина за оплакване си измислят такова простотии.
87
2
 
23
 
! Отговори
Пффф преди 12 години
Абсолютна истина ... прецедент в новата история е как евреите отидоха и си купиха парче земя, прокудиха жителите и то не за друго ами защото в Библията пишело така! Прочетете Кабала - вътре съвсем ясно пише че евреите са единствената нация на този свят - всички други се приравняват с животните и трябва да бъдат считани за роби! Обаче настроиха целия свят с/у тях и много скоро ще им се *** майката
86
3
 
22
 
! Отговори
Restitutor Orbis преди 12 години
Юдаизмът е първата паразитна идеология, която разделя света на "ние и те" да се справят с трудностите в живота на гърба на неверниците (гоите). Ислямът е нейно копие, целта му е неверениците "***". И евреите и мюсюлманите са ***, които искат да завладеят света на неверниците. Затова в израел никога няма да има мир, 2 расистко-паразитни идеологии се срещат там. А християнството е мозъчен вирус създаден от евреите - всички неевреи да се кланята не еврейски цар-зомби и да са овце и жертви.
85
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"За един свободолюбив народ, робство е всяко чуждо владичество над страната му."Е да ама българите не са свободолюбиви.
84
4
 
25
 
! Отговори
НИТО ЗА МИГ... преди 12 години
До " Йерихон- 56"- всички евреи сте пълни ШИЗОФРЕНИЦИ. Вие сте долнопробна умопомрачена пасмина !!! Нито за миг не съм се съмнявал в готовността ви да използувате ядрено оръжие, дори когато не сте застрашени от никой !!! Запомни едно *** еврейски- хвърляш бомба, ще ти се върнат две !!! Вие да не би да не искате да заличите Иран и целия арабски свят веднъж завинаги от лицето на Земята. Ох, как искате, но защо се стискате само за палците, а не го направите ?