Киевският съд издаде заповед за задържане на Янукович

Обвинението е масово убийство при утежняващи вината обстоятелства
Обновена: 26 фев 2014 11:50 | 25 фев 2014 20:44, Анисия Иванова
123
Киевският съд издаде заповед за задържане на Янукович
Обвиненият в масови убйства Виктор Янукович. Снимка БТА

Бившият президент на Украйна Виктор Янукович е обявен за издирване по подозрение в умишлено масово убийство, предаде ИТАР-ТАСС.

Киевски районен съд разпореди задържането му, обяви Олег Махницки, изпълняващ длъжността главен прокурор на Украйна. "Той е обявен за издирване. Обвинението е масово убийство при утежняващи вината обстоятелства", обясни Махницки.

Още по темата

Назначението на Махницки за и.д. главен прокурор беше подписано днес от и.д. президента на Украйна Олександър
 Турчинов, който започна да подписва приетите от Върховната Рада документи.

На сайта, който работи отново след тридневно прекъсване, се появиха укази за назначението на Махницки, уволнението на началника на държавната сигурност и освобождаване от длъжност на съветниците на бившия президент Янукович. Преди това сайтът публикува два документа, засягащи възлагането на президентските правомощия на председателя на Върховната Рада Олександър Турчинов. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
117 а КАКВО прави Асад вече три години , диктаторите са едни и същи , само че Янкулович беше с много малко стаж , готвеше да управккява под крилото на Москва до гроб , но кота му мина път . А може да се окаже че наистна е управлявал до гроб . Някой збае ли къде , ами ако са го ликвидирали Кремълските му господари , те знаят сус сигурност къде е и или го пазят зада го извадят като жокер или са го терминирали като ненужен или по скоро като опасен ако се разприказва ,
71
0
 
1
 
! Отговори
оа преди 10 години
много *** и скалъпена работа и не знам дали нормален човек би се хванал на тази подла история!!!Президент да издаде заповед за убиването на граждани който са от опозицията!!!едва ли има политик на света който да е толкова *** за да не разбере че това ще му е краят!!!Е аз така и не разбрах той по какво може да бъде съден идва ли има някой който да напише на лис хартия "Избивайте хората"!!!Кой би направил такова политическо самоубийство?Е радвам че искат от европа не 15 а 35 милиарда който нямат!
70
2
 
5
 
! Отговори
..... преди 10 години
Прекрасна новина!Да го търсят в канализацията, там където беше Муамара :) Социалистическите плъхове завършват по един и същи начин навсякъде.
69
0
 
5
 
! Отговори
do 115 преди 10 години
"Фашистите посегнат ли на Янукович руснаците ще окупират по-голямата част от Украйна."Янукович е дребен далавераджия и престъпник със схеми стигнал до властта. Той дори не е украинец по етнос, не е и руснак. Бих казал, че е нещо като аналог на Доган тук. Руснаците ще го похарчат без да им мигне окото. Те са го похарчили вече бих казал даже. Руснаците подкрепят своите интереси и малцинство - а това в създалата се ситуация минава през отрязаната глава на Янукович.
68
0
 
1
 
! Отговори
e и? преди 10 години
Е и какво като е бил папата там.Истинските християни не се кланят на хора и техните заповеди и да заменят Божите заповеди с тези на хора .Днешният папа пък все евреите го хвалят.Не е странно,нали?
67
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
лЕКА НОЩ А ДАЛИ НЕ СА ЕДНО И СЪЩО ВАШЕТО МНЕНИЕ ИЛИ ТЕЗА ЩЕ СА МИ ИНТЕРЕСНИ
66
0
 
0
 
! Отговори
Исус е Господ преди 10 години
До АнонименЛъжеш,не е дошъл още крайния момент да се разправите с всички "амалеки"т.е,всички,които не признават,че Бог е дал на Мойсей"тайно.устно учение".Но Исус ще се върне и ще има последната дума.
65
1
 
0
 
! Отговори
знаем лъжите преди 10 години
Ха,ха,ха "най-добрите и помагат".Като в този случай-съобщения в пресата ,че новия командир на т.нар.Свободна Сирийска армия е лекуван и после трениран в израел,сега е готов за нов терор в Сирия.
64
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДО 105 НИТО ПЪК ИМАМ НАМЕРЕНИЕ ДА ТИ ОТНЕМАМ ВЯРАТА В АНТИ ЧОВЕШКИЯ БОГ ЗМИЕПОДОБНИЯ ДВУ ЕЗИЧЕН ОКУПАТОР.АКО ТОЗИ Е ТВОЯ БОГ СИ МИ ЯСЕН НО АКО СЕ СЪМНЯВАШ ОТВОРИ СИ ОЧИТЕ, ПРОГЛЕДНИ, ТЪРСИ ,ВИЖ СИ ГЕНЕТЕКАТА ОГЛЕДАЙ СЕ ОТВОРИ ОЧИ
63
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
кАТО ГО ВИДИШ ТОЛКОВА ТАЛАНТЛИВ ГО ПРАШТАШ ПРИ ТАНГРА ЯХВЕ ДА МУ СЛУЖИ
62
0
 
1
 
! Отговори
96 преди 10 години
зА ДА ИЗПРАТЯТ ГОЙТЕ НА ОНЯ СВЯТ И ДА СПАСЯТ СВОИТЕ КОГА ЕВРЕИН Е ПОМОГНАЛ НА ГОЙ.КОЛКОТО НА ГОГО
61
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
86 ПРАВ СИ И ЧАЙКОВСКИ ТОЛСТОЙ ,ПАНЧО АЛАДЖЕМ И МНОГО И МНОГО.ПРАВ СИ.нО И ОМРАЗАТА ВИ КЪМ ГОЙТЕ НАЛИ ЗАЕДНО ЧЕТЕМ ТАЛМУДА ДА ТЕ СА ***.......................
60
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
зАЩО ПЕРСИЙСКИТЕ ЕВРЕИ ВИ МАТ КАРЕЗ МАЙ ТЕ СА ИСТИНСКИТЕ ЕВРЕИ ИЛИ КОЙ СА ИСТИНСКИТЕ ЕВРЕИ
59
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЗАЩО ЕВРЕИТЕ ОТ ИРАН ИСКАХА ДА ВИ УНИЩОЖАТ
58
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тО И ЕВРЕИТЕ НА АХИМЕНДЖАБ МУ СЕ МОЛИХА ДА СРИНЕ ИЗРАЕЛ
57
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А БЕР ЛАЗАР КАКВО ЩЕ КАЖЕ НА ХАСИДИТЕ ОТ ЛЮБАВИЧИ
56
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дрън дрън простотия до шия. Сигурно си мислите че ви верваме. Вземете си за сега парите ама един ден ще опре и до вашия ***
55
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
я КАЖИ ЗАЩО ОТ МАЙДАНА ЩЕ ГИ ЛЕКУВАТ В ИСРАЕЛ
54
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
82 ЯВНО СТЕ РОДЕНИ УБИЙЦИ,КАТО ЛЕВ ГЛАВИНЧЕВ ВИОЛЕТА ЯКОВА,ГАЗДОВАНИКО ЯХИЛМОРИС ФРИЙДМАН МИКО ПАКО..........................................................................ХИЛЯДИ
53
0
 
0
 
! Отговори
война за "нас&q преди 10 години
Я кажи защо ционисткия равин благодари на Буш за войната в Ирак.Jerusalem Post"Chief rabbi thanks Bush for 'war against Iraq"