Заради гея Тим Кук махнаха паметник на Стив Джобс

Двуметровата статуя се издигаше в Санкт Петербург
Обновена: 3 ное 2014 19:08 | 3 ное 2014 19:08, Камелия Цветанова
45
Заради гея Тим Кук махнаха паметник на Стив Джобс
Тим Кук обяви, че е хомосексуален. Снимка: Reuters, архив

Паметникът на основателя на американския електронен гигант "Епъл",Стив Джобс, в Санкт Петербург бе премахнат, след като неговият наследник начело на компанията Тим Кук публично обяви, че е гей, предаде Ройтерс.

Още по темата
Двуметровата статуя във формата на айфон бе издигната през януари 2013 г. пред колеж в руския град от руска група от компании, наречена ЗЕФС.

В обявена днес декларация ЗЕФС съобщи, че паметникът е бил снет в петък - един ден, след като Тим Кук обяви, че е хомосексуален. Мотивировката е, че трябва да се спазва законът, забраняващ пропагандата на хомосексуализма.

"В Русия пропагандата на хомосексуализма и на други сексуални извращения сред непълнолетни е забранена със закон", се казва в декларацията, като се добавя, че монументът "се е намирал в зона с пряк достъп на млади студенти и учени".

"След като шефът на "Епъл" Тим Кук публично призова към содомия, паметникът бе снет, за да се спази руският федерален закон, защитаващ децата от информация, която насърчава отричането на традиционни семейни ценности", подчертават от ЗЕФС.

Въпросният закон бе подписан от президента Владимир Путин миналата година. Самият Стив Джобс, който почина от рак през 2011 г., не беше гей. /БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
а тъй преди 9 години
За руснака най-голямата ценост е Водката! Останалото е комунистическа пропаганда!Никви епъли за Пияндурите! Да смучат водка докато пукнат!
18
0
 
15
 
! Отговори
До 29 преди 9 години
Подкрепям те, но с една корекция.Русия си е част от Европа. Това, че е имало "желязна завеса", се дължи на временни политически особености. Руските ценности са истинските европейски ценности.Това, което някои се опитват да наложат в манталитета на европееца, всъщност има за цел да унищожи типичната за Европа култура, морал и ценности, които са изграждани в продължение на хилядолетия.Мястото на Русия е в ЕС, но този Европейски съюз да си е наш, на европейците, а не да служи на злонамерени сили
17
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Правилно,какъв е тоя да парадира с дупката си....а руснаците защитават ценностите си-които са доста по човешки от европейските...
16
2
 
12
 
! Отговори
До 24 преди 9 години
Хем признавам, че си прав, хем в този случай се възхищавам на руснаците затова, че защитават ценностите си.Въпрос на гледна точка.
15
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Са тия дето казват "А Кончита? А Азис?", да ви питам А ФРЕДИ МЕРКЮРИ? Във всяко стадо има добри и лоши овце.
14
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хомофобско ли е да кажа, че се гордея, че не съм гей и съм от бялата раса?Считам го за дар от Бога.
13
2
 
4
 
! Отговори
до долния преди 9 години
нещо за Кончита Вурст да кажеш?
12
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Простата истина е, че ако нямаше хомофоби нямаше да има и гей паради. Колкото повече ги нападат, толкова повече ще се защитават/натрапват. Като приеха закона против тютюнопушенето на закрито, всички пушачи се почустваха онеправдани и скочиха. Общо взето същото се случва и с хомосексуалистите. Затворен цикъл.
11
1
 
4
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
И изобщо, ако някой млади хора четат нашите постове и имат въпроси, питайте. И във Василев и славянин има доста хляб,а и Одисей е ерудиран, ако и да е герберастин, все ще ви дадат някакъв отговор. Само от Пешко и Кошмара се пазете, опасни са много!
10
2
 
23
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
Вижте, Творецът е създал творението мъжко и женско. Няма трети пол, глупостите на извънземните дето са в щатите, че слънцето сменило поляритета си и хората обръщали резбата са най- обикновени шмекерии на падналите Ангели, целящи да отделят човек от Бога и тогава да си направят едно барбекю от него. Не им се връзвайте, ако жените не ви харесват, то знайте, че още не сте срешнали тази, която е определена за вас.
9
16
 
6
 
! Отговори
st преди 9 години
Стив Джобс какво общо има със това еххеххеххх ех бай казак бай казак.
8
3
 
14
 
! Отговори
П.Петров преди 9 години
Хомосексуализмът е хормонално и психическо отклонение от нормата и не е заразно, също като останалите хормонални и психически болести.Със забрани никой от нищо не се е излекувал, нито е ограничил разпространението на шизофренията и останалите генетично предопределени отклонения.
7
4
 
9
 
! Отговори
до 9 преди 9 години
точно казано, незнам какво да допълня още. Може да украсят ябълката на задния им капак с цветовете на дъгата, както им е шарена и операционната система, поне майтапа ще е пълен. Сега ще завълят минуси по коментара ми, но аз не мразя гейовете даже ги обичам, дано да стават все повече, повече жени за мъжете, тя природата го е измислила отдавна още
6
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този Кук направи страшно лоша услуга на Апъл, сега всички ще свързват компанията с хомосексуалния и шеф. Аз ако бях акционер вече щях да продавам.
5
18
 
5
 
! Отговори
Матеев преди 9 години
Паметник на Стив Джобс във вид на телефон - големи акъли , а от телефона щели да се сетят за *** Кук и накрая олимпийските гръмовержеци го махнали .Тия русаци да си направят един паметник във формата на кълбо и това да символизира всичко за което се сетят !
4
4
 
19
 
! Отговори
шоу преди 9 години
Не разбрах каква вина има Стив Джобс заради странните наклонности на своя наследник???
3
6
 
4
 
! Отговори
Петър Славов преди 9 години
Ако някой иска да ми отговаря да си пише името, моля
2
32
 
7
 
! Отговори
Петър Славов преди 9 години
Ами да забранят и музиката на Чайковски, какво чакат още
1
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БРАВО