Марин льо Пен доволна: ЕС се пропупква и разпада!

В съюза се вихрели трафиканти и терористи
22 юни 2016 08:44, Александър Попов
116
Марин льо Пен доволна: ЕС се пропупква и разпада!
Снимка: Reuters

Водачката на френския крайнодесен Национален фронт Марин льо Пен нарече Европейския съюз "тоталитарен" и поиска референдум за членството във всяка страна като този, който предстои утре във Великобритания, предаде Франс прес.

Евродепутатката се определи като "защитник на свободата на народите да разполагат със своята съдба и да избират законите си.

"Това, което искам, е референдум във Франция. Всяка страна трябва да може да се произнесе с референдум", каза Льо Пен по телевизия TF1.

"Французите не са питани от 11 години, а последния път тяхната дума бе потъпкана" от традиционните леви и десни партии", продължи водачката на Националния фронт, имайки предвид референдума през 2005 г. за Договора за европейска конституция.

"Какъвто и да е резултатът в четвъртък, Европейският съюз се разпада, той се пропуква навсякъде. Или чакаме потопа, експлозията, или сядаме около масата и започваме да градим Европа на нациите, която ще замени тоталитарния Европейски съюз, който познаваме днес", каза Марин льо Пен.

На въпрос какво има предвид с квалификацията "тоталитарен", която употребява редовно за ЕС, крайнодясната лидерка отвърна: "Да, тоталитарен, съвсем ясно, защото ни обясниха, че демокрацията не може да разваля договори".

Тя добави, че ако е британка, ще гласува за Brexit.

"Откакто се включихме в този процес (ЕС), който напредва въпреки нашата воля, ние сме в икономическата зона с най-слаб растеж в света, с безработица, която постоянно расте, с експлозия на бедността в еврозоната, имаме отворени граници, в които се вихрят всякакви трафиканти, терористи и икономически имигранти", каза Марин льо Пен.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още по темата: ЕСМарин Льо ПенBrexit
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
1
 
! Отговори
Въпрос преди 8 години
Великите нации правят каквото си поискат , а малките като нас само това , което големите им кажат , че трябва да направят . Ако на България бъде позволено да се допита до гражданите и резултатите са за напускане , дали ще бъдат взети под внимание ??? Типичен пример е проведения референдум в Холандия относно приема на Украйна.
65
1
 
7
 
! Отговори
Aнонимен преди 8 години
Само ще цитирам Тони Блеър за.това какво е ЕС: "Излъгаха ни за Ирак, излъгаха за Еврото, излъгаха за масовата имиграция. СЕГА НИ КАЗВАТ, ЧЕ ЕС БИЛ ДОБРЕ ЗА БРИТАНИЯ! "-----------Може да се говори всичко за Льо Пен, но тя просто казва истината за Съюза и това все повече ще се засилва като настроение. На фейсбук сайта Brexit. Vote Leave има една карикатура на която е нарисувана потъващ кораб с флага на ЕС, на върха на мачтата е Меркел. И една лодка, която в последния момент се отделя от него, за да се спаси - тази на UK Brexit. Там всеки втори иска напускане и ако резултатите са в полза н
64
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
93 Нямат най-важното - свободата
63
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 79Русите имат всичко бе каиш, а ние имаме един среден щото обичаме герб и техният долен продажник тиквака
62
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
така лекичко да ви запитам: какво хубаво и в полза на БГ и Българина е ес - освен две улици който тиквака направи
61
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Откакто се включихме в този процес (ЕС), който напредва въпреки нашата воля, ние сме в икономическата зона с най-слаб растеж в света, с безработица, която постоянно расте, с експлозия на бедността в еврозоната, имаме отворени граници, в които се вихрят всякакви трафиканти, терористи и икономически имигранти", каза Марин льо Пен.E нямаше как да го каже по - точно. Само ще добавя , че лидерите на ЕС, като меркелица , са тотално неадекватни и зависими от Сащ.
60
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега руснаците ще ги гоним до дупка мамито им мръсноо
59
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
русия няма бъдеще
58
6
 
1
 
! Отговори
Odysseus преди 8 години
Империите които ти изреждаш са на друг принцип: отиват, избиват населението и присвояват земята. Затова са се разпаднали.-----------------И за това населението на земята стана 7 млрд и най-голям бум има именно в бившите колонии, в които медицината създадена от мръсните империалисти даде възможност да намалее смъртността при децата и да се увеличи средната продължителност на живота в тези страни.
57
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
одисер е пcиxoпaт. И бълва птотурска, антибългарска и антируска пропаганда. А модерастът е педератор, като него.
56
5
 
1
 
! Отговори
Odysseus преди 8 години
Напротив, ЕС е продължението на Римската империя. По-точно на западната.----------------67 А защо не на Римската Република, защо все за Империята пишете ,а не за Републиката Рим е дал на света държавата и правото наред с много други неща.
55
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
руската империя я чака най позорното разпадане сами ще си сварят гашите и ще паднат без един изтрел
54
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Повечето хора мислят, че националисти или хора които предсказват разпад на ЕС се радват. Не, те просто виждат в какво се е превърнал ЕС и как обикновения човек е вкаран в няква пародия. И понеже на богатите и на големите компании им излиза по-евтино и се създава чувството, че всичко е за по-добро. Спорно е ако националисти вземат власта в каква форма ще се *** тяхното управление, но сегашната форма е нещо средномежду "Животинска ферма" и "1984" на Оруел.
53
8
 
3
 
! Отговори
Odysseus преди 8 години
69 Да да така ли ти разказваха в детската градина . Руснаците все освободители и покровители а всички останали лоши.
52
2
 
7
 
! Отговори
... преди 8 години
*** слабоумия не знам защо обсъждат Русия. Вероятно за това са им платили. Пишете по темите за Русия и не спамете излишно. Но то мозък и задръжки си нямате, та навсякъде около вас държите да пръскате воня.Всъщност темата е ЕС. И неговият разпад.А той е наличен било със, било без Русия.Разпадът идва независимо от нея. Защото се дължи на вътрешни процеси, които го разяждат.Дали Русия е добре или зле- това ЕС нито го топли, нито го охлажда.Той си има достатъчно лични проблеми за решаване.
51
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До SPQRримската държавност е в основата на всяка днешна държавност в руската *** се мислят че са наследник на византия
50
6
 
1
 
! Отговори
Odysseus преди 8 години
72 По скоро Руската Империя би трябвало като останалите Империи / Османска, Германска, Австроунгарска, Британска, Френска, Белгийска, Испанска, Португалака, Холанадска / да се разпадне и това се случва на приливи и отливи вече 100 години от 3 март 1918 насам. Победата във ВСВ и налагането на комунизма над половин Европа забавиха процеса но от 25-6 години той е възобновен
49
6
 
2
 
! Отговори
Odysseus преди 8 години
Денонощно бълват антируска, антибългарска и протурска пропаганда.----------------------------71 Нещо си се объркал Антипутинската пропаганда не е антируска и няма нищо общо с турската, но със сигурност е пробългарска пропаганда
48
2
 
6
 
! Отговори
Той е преди 8 години
До БерлинРимската империя е загивала с векове, но все пак е загинала! Тия процеси са бавни, никой не казва, че ЕС ще изчезне още утре! Но ще изчезне, и то много по-бързо от Рим, процесите са същите, в много по-ускорен вид!
47
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Излиза че не само в БГ материала е лош!