Куба за мистериозните атаки срещу US дипломати: Нищо такова!

Властите във Вашингтон лъжат, заявиха от Хавана
3 ное 2017 14:47,
9
Куба за мистериозните атаки срещу US дипломати: Нищо такова!
Снимка: архив, Reuters

Министърът на външните работи на Куба Бруно Родригес обвини вчера правителството на САЩ, че лъже за мистериозните атаки срещу американски дипломати на карибския остров, за да навреди на двустранните отношения, предаде ДПА.

Още по темата
"Време е Съединените щати да кажат истината или да представят доказателства", каза Родригес на пресконференция във Вашингтон. "Тези, които твърдят, че е имало атаки, умишлени действия или инциденти, предизвикали здравословни проблеми, умишлено лъжат", каза министърът, цитиран от Франс прес.

Общо 24 американски дипломати в Хавана са получили здравословни проблеми, причинени според Вашингтон от акустични уреди, способни да предизвикат мозъчни увреждания.

Държавният департамент изтегли миналия месец повече от половината си служители в Куба и техните семейства, след което изгони 15 кубински дипломати от САЩ.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
да живее убиецът на кравария -куба
8
1
 
0
 
! Отговори
наблизо са преди 6 години
Nad 100 000 tehni малки бойни кораби са до йоносферната ни охрана в момента подава станция от луната ..пълни са с малки остро озверени и оскотени наглеци ..миришат гадно на убиици..
7
2
 
0
 
! Отговори
JJIvanov invaZia преди 6 години
Почнаха да продават милиони нови тежко терористични цигарени кутии с инсталирани оръжия вкл тип"РЪШЪ".Вижте как се пише на американски ,френски,японски ..У нас така с е пише.Американцит е полzват латиница и неправилно произнасят РЪШЪ като пишат rusia..Мозъчни червеи импланти поразили милиони вкл в САЩ обаче имат впредвид жестока вражеска тежко въоръжена армада наближаваща ни от Марс в момента.Пробват да ни ликвидират с унищожаване на йоносферния екран и колапс на биосферата.поне 100 000 техни
6
3
 
0
 
! Отговори
Warning преди 6 години
Да се внимава с САЩ/USA/США// ударени са чрез нови черНо холоgрамни оръжия от тип "МЕСОПОТАМСКИ МАСОВИ ПРОНИКВАЩИ УБИИЦИ..Вижте пострадали в конгреса и Джеимс Кейми.. ПОлзва се ГОЛЯМ ЧЕРЕН ПРОНИКВАЩ МАСОВ УБИЕЦ през Utube and others..вижте електронни вестници вкл повечето. У нас педофили са инсталирали камери и скенери в училища и детски градини милион деца са повредени нелечимо..Вижте зениците как плават..
5
0
 
0
 
! Отговори
Сандо преди 6 години
Бе открит не си видят и кухнята...
4
1
 
7
 
! Отговори
Cubineca преди 6 години
Viva La Cubaaaaaaaaaa......
3
1
 
14
 
! Отговори
Българина преди 6 години
Бой по козяк
2
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руски хакери са хакнали мозаците на американците.
1
3
 
31
 
! Отговори
Алонсо преди 6 години
теа американоси,много лъжат.номера не минава,***