Никога не късайте така!

Изневярата е един от най-глупавите начини да кажете "Край!" на вашата половинка
24
Никога не късайте така!
Снимка: Outnow.ch

Всяка любовна връзка започва и завършва по различен начин. Комуникацията винаги е била решаваща във взаимоотношенията между мъжа и жената. Както има правилни начини, с които да кажем на половинката си "Край!", така има и такива, които са извънредно глупави.

Ето как не е добре да приключвате връзките си, особено когато не искате усложнения.

Изпращате SMS

Въпреки че това е един от най-често срещаните начини за прекратяване на връзката, той определено не е работещ. Едно съобщение никога не изяснява ситуацията докрай, а след него винаги следват редица драматични събития, които трудно слагат край на връзката ви.

"Имам нужда да бъда сам/а"

Колко пъти сте изричали това или сте го чували във връзката си? Както вие, така и половинката ви знае, че това не истинската причина за край на взаимоотношенията. Бъдете сигурни, че след тази реплика тя или той още дълго време ще се опитва да си върне любовта.

В резултат се получава нещо, което пречи на вас, а и на бившата половинка да продължи напред.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво чакаш трепай до крак после взимаш пистолето...отваряш една голяма уста! Правиш гърло,така както ти е правила последната ....и да те няма.Ще има здравец в твоя чест и ще си починеш о веки веков от минджи!
16
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много ясна е била,както с теб така и с него.Не е искала статус омъжена.Не че и е бил шута.Тя го е оставила,както е начравила с теб.Това че си обвързан не те прави дивак.Защо да не ти се обажда?Има ли сте връзка,все пак.Това не ти пречи да поддъебате едни приятелски и цивилизовани отношения.
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Докато се занимаваш с чуждите емоции ще пропуснеш своите.Живота ти ще се изръркули през пръсти и....на 50 години.Нито спомени,нито прятни емоции.
14
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ти така както наричаш някого куковица да не изкукаш от кукувчина.Явно не желае да св обвързва.Явно не те Обича вече.Примиряваш се с факта.И продъшжаваш напред в живота! А не кой бил женен и какъв му бил статуса.На няло жени им е отредено да се борят сами в живота.Няма мъж който да ги издържа.Явно изкарват достатъчно! Сами са си господари и не коленичат при най-малкото недорузомение.Това не означа,че нямат спътник в живота и не са обичани и желани.Глесай си собствения брак а не кой с кой се обича
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
АКО Е НЯКОЯ ЖЕНА НИНДЖА Е ВЪЗМОЖНО И АНГЕЛ ДА СИ ИЗЯДЕ БОЯ! ТИ Я ГЛЕДАШ ЖЕНА ОТ ВСЯКЪДЕ НО КАТО ГО РАЗМЕТА В ЗАВЕДЕНИЕТО ЩЕ СТАНЕ НА ЦВЕТЯ И РОЗИ ЦЕЛИЯ! САМО ТОЙ ДА НЕ ЦЪФНЕ И ВЪРЖЕ!
12
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КОЙ ЩЕ СЕ ХВАНЕ С АНГЕЛ? НЯКОЯ КОЯТО АНГЕЛ ЩЕ СЕ ЯВИ КАТО ПОСЛЕДНИЯ ВЛАК ЗА НЕЯ! УВАЖАВАЩА ЖЕНА С ПОЛОЖЕНИЕ И НАЯСНО КАКВО ИСКА И ТЪРСИ В ЖИВОТА И КАКЪВ ТРЯБВА ДА БЪДЕ МЪЖА ЗА НЕЯ НАДАЛИ!НЯКОЯ ПРЕДАЛА БОГУ ДУХ ЖЕНА! КОЛКОТО ДА СИ СМЕНИ СОЦИАЛНИЯ СТАТУС ОТ НЕОМЪЖЕНА НА ОМЪЖЕНА! НО АНГЕЛ НЕ ФЕЛЕН, ДОРИ И БРАК ЕДВА ЛИ ЩЕ СКЛЮЧИ! НЯМА ТОЗИ КУРАЖ! ЕРГЕНЛЪКА МУ ЗАКОСТЕНЯЛ ДОКАТО ГО МАХНЕ ОТ СЕБЕ СИ А Е ВЪЗМОЖНО И НИКОГА!АНГЕЛ АКО Е С ПАРИ Е ВЪЗМОЖНО НЯКОЯ ДОЯЛКА ДА ГО ИЗОЦА И СЛЕД ТОВА ДА МУ БИЕ ШУТА!
11
1
 
4
 
! Отговори
До 2 преди 8 години
В очите ще те гледа и наглецът - например този като Ангел от коментар 10.Друг е въпросът, че някоя може да използва казаното от него пред свидетели, за да го осъди за бащинство. После ще се измъкне в чужбина още преди да е родила, Ангел ще плаща издръжка и няма да може да иска ДНК проба за бащинство.
10
1
 
4
 
! Отговори
Наивен Ангеле! преди 8 години
"Върши работа", ама друг път. Ще си тръгне обидена, ако е свястно и възпитано момиче. Само че такова момиче не заслужава подобно отношение. Ти се излагаш, пък може и да те даде под съд, ако е по-честолюбива. С добър адвокат ще те одруса за компенсации.Но има и други варианти:БЕЗСРАМНИЦА - ще каже "Да, вярно е, заслужила съм си подаръците!" и ще награби целия сноп цвят преди да хукне. А ти плащай.НЕРВНА - ще ти изсипе всички чинии върху теб, ще ги строши в главата ти и ще си тръгне. Ти плащай.
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А за всички останали които все още имат от онези чувства и любов да са все така!
8
7
 
3
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
Завеждащ я в хубав ресторант.Бъбрите си ,държиш се напълно свободно и неангажиращо.А когато дойде цветарката- "Цветя за дамата?"......Отговарящ небрежно,полу иронично,полу презрително:"Че защо,няма нужда,вече съм я еб.л"Върши отлична работа,изпитано.....
7
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До7Скъпи,ако положително ти се превърнат в левчета ,тези качества пак ще ме привличаш със своите флуиди мило.
6
3
 
2
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
"- Скъпи, не те обичам вече, всичките ти положителни качества се изчерпаха до стотинка"
5
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Някои са щастливи от факта,че нищо от прочетеното не се отнася до тях.Обичани са желани са повече от всякога.Дай Боже всеки му!
4
0
 
6
 
! Отговори
asd преди 8 години
i 4mata ste na herca
3
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз пък винаги късам така:" Обичам друг!"
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 1Едно "повече не ми трябваш" и " не ми се обаждай повече" върши перфектна работа.
1
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Пълно покриване" - така обикновено се оттеглят момичетата. Обикновено правят това, защото ги е страх, не знаят как ще реагира той.Момчето прави друго - престава да я търси, когато е решил да къса. За един *** това е най-лесния начин, да не дава обяснения. За да се сближи интимно с нея, е давал обещания, сега иска да се измъкне "по терлици".