Как да бъдете ненадминати в кунилингуса?

За да бъдете наистина добри в играта с езика
31 окт 2015 23:00, Михаела Лазарова
89
Как да бъдете ненадминати в кунилингуса?
Снимка: Outnow.ch

Кунилингусът е част от сексуалната игра. Също както перфектното фелацио, така и оралното задоволяване на жената има своите специфики. За някои представители на силния пол това е просто акт, в който с две-три движения на езика, устните или ръцете задоволяваш партньорката си.

Дали този начин на разбиране на оралните ласки и действие ги прави добри в кунилингуса? Не! Защото оралното задоволяване е връх в интимността и не бива да бъде претупвано. За да бъдете наистина добри в играта с езика, споделяме няколко стъпки, които да следвате.

Овлажняване и вкус

Много мъже имат предварителна негативна нагласа за вкуса и мириса на гениталиите на своята партньорка. Ако имате някакви притеснения, може заедно да си вземете душ или вана. Също така пътят към перфектния кунилингус е бавен и дълъг и той може да започне с масаж на цялото тяло. За да направите изживяването още по-приятно, може да включите в любовната игра масаж и ароматни масла или лубриканти със свеж мирис.

Бъдете откриватели

По време на кунилингус мъжете отделят по-голяма част от вниманието си на стимулацията на клитора. Но всяка жена е различна и не забравяйте, че вашата партньорка може да има и други горещи точки, които при стимулация да я възбудят. И тук използвайте ръцете си, за да докоснете не само клитора й, но и срамните устни, перинеума и ануса. Бъдете внимателни и въпреки своята възбуда, действайте бавно и нежно. 

Повече по темата може да прочетете в  Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
14
 
! Отговори
Данчо Порното преди 8 години
Кавито ни и изборите, такива ни и статиите.
33
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Днесбеге - а статия за любофта към автомобилните ауспуси кога ще пуснете? Много сте свенливи нещо, аа? Издишате, ейй, издишатее!
32
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Tasi lekzia moje da ja vnesete na parvo 4etene v Parlamenta i da glasuvate
31
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
доц. Михаела Лазарова - национален консултант по кунилингус.
30
3
 
17
 
! Отговори
до 37 Шоп преди 8 години
"За да го употребяваш трябва или изобщо да не си имал работа с жени или да си идеално ***.Всеки нормален мъж се гнуси от пияни жени."Глупости, много са си добре когато са си пийнали чуждите жени и са на служебен купон :) раздават се, весело им е, правят неща, които никога не биха правили вкъщи и то с мъжа на децата им.... просто вкъщи имат задръки повечето. А иначе пияна жена вкъщи това е друга теми и по- скоро не бих желал да се случва. Но пияни колежки си и благодат!
29
0
 
38
 
! Отговори
бай янко преди 8 години
Кунилингуса е сериозна работа, не за аматьори!
28
20
 
10
 
! Отговори
Женен с деца преди 8 години
Най-ценното умение в леглото е да може да свършваш максимално бързо. Така хем жената не се протрива и не ми мрънка, хем не се губи време. Ех, къде са ония години в гимназията, когато можех да изригна за по-малко от 30 секунди, като биче! А сега, жалка история ако успея и за 10 минути съм доволен
27
1
 
22
 
! Отговори
75 преди 8 години
Аз не мога да го произнеса това,вие ме карате да го правя.
26
1
 
6
 
! Отговори
Жена преди 8 години
до 64Няма съм, никой не ме "лашка" и подозренията ти за това как изглеждам, тоест как не изглеждам, са верни. Други въпросчета имаш ли или всичко вече ти е ясно?
25
0
 
9
 
! Отговори
Асан преди 8 години
Асенчо от маалата някой му го прочел ,а то на неговата Айше туй лято не и остана време се окъпе у ряката че три пъти ражда....Кришна да прости Асенчо остави пет деца и вдовица на тринайсе години...
24
2
 
5
 
! Отговори
Пешу преди 8 години
Жено мерси, ама гледай да ме пропущиш. Аз оттам съм се върнал отдавна и не ми е интересно.)))))
23
4
 
3
 
! Отговори
Пешу преди 8 години
Жопе, то в Руина, все пияни женки. Ти затова се довлече тука, щот си гнуслив.
22
2
 
11
 
! Отговори
Пешу секса преди 8 години
Бракя, внимавайте! Тази жена хем е рошава, хем чете Флоринда Донер. Опасна е значи. Ще я сънувате цяла нощ и утре ще сте каталясали. Знам ги аз съновидките, спасение няма!
21
12
 
7
 
! Отговори
Жена преди 8 години
до 50:DDDD да! Позна! Изнасилвам виртуални въздушни джийзъси и свети троици - бог, отец и светия дух са на шиша всяка вечер! 3 в 1! Ти верно ли вярваш в Дева ти Мария, дето била оплодена от извънземния Господ?! Милият Давид явно е излязъл ялов...недостоен за божия дух да се всели в сперматозоида му и да сътвори Христос.. Ето, кой постави Мъжете в нисшата чехлова позиция. Мария аз я уважавам много, ама разказвачите и свещенокнижните копировачи не са я написали историята както трябва. Аматьори.
20
4
 
15
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Ок, момчета, мъже, читатели, оставам ви и ви желая лека нощ. Утре, от днес.бг ще ми изтрият коментарите, защото те редовно го правят, така че все тая. Останете ненадминати в кунилингуса и хубав ноември Ви желая.
19
4
 
3
 
! Отговори
Жена преди 8 години
до 47Замисли ме. Аз бях 21, 22, 20.
18
7
 
3
 
! Отговори
Жена преди 8 години
до 44Ъм. Не. Иронична може би. Автокритиката е някакъв момент на умопомрачение, което се получава, ако не успееш да събереш сили да се съсредоточиш в настоящето, а се задълбаваш в някакви минали моменти, които вече не са реалност и са просто изтекли в канала. Хората обичат да го правят, за да си повярват, че са живели ценно. Напълно ненужно умо-упражнение, което трябва да се избягва.
17
5
 
5
 
! Отговори
Жена преди 8 години
до 43Някъде четох, че това за Христовата възраст, важало само за мъже. В момента, в който го зачетох и го отбичих от раз. Значи мъжете можело да стигат Христова възраст, сиреч като станат на 33 години ги смяташ, че са достигнали Христовата, ама за жените това не важало. Не можело да кажеш, че жена е на Христова възраст... Що?! Не прочетох. Сигурно трябваше, ама се съмнявам, че е било много умно или би ме обогатило с нещо.
16
6
 
5
 
! Отговори
Жена преди 8 години
На 33.Проблем с години нямам. Намирам за изключително голяма тъпотия тази идиотщина, че жените не трябвало да се питат на колко години са, щот кво? Защото някои жени обичат да живеят в заблуди и явно много им е важно на колко лазарника НЕ са вече? Много глупаво, но да речем, че това е част от клишетата на *** женурля наложени като някакви изкривени разбирания за джентълменство. Не ти правя комплимент. Годините не са комплимент. Комплименти правя, ако прозря и видя мъдрост. При теб..хм?
15
8
 
6
 
! Отговори
Жена преди 8 години
до 37В смисъл? Не те разбирам. Не съм пияна. В кревата ми не е весело. Ти с пияни жени ли се събираш, че да ти е весело? ок. Всеки с малките си задоволявания. Каквото ти трябва - такова да е.