Чувствени пози за орален секс

Всяка двойка трябва да ги пробва
24 мар 2016 23:00, Михаела Лазарова
34
Чувствени пози за орален секс
Снимка: outnow.ch

Оралният секс е много интимен сексуален акт. За много двойки той е по-специален от обикновения полов акт. Оралният секс помага да преоткрием своята сексуалност, тази на половинката ни, да получим зашеметяващи изживявания. В него, както и при същинският полов акт, трябва да има разнообразие. Споделяме няколко секс пози за чувствен орален секс, които всяка двойка трябва да пробва.

Секс поза "Тирбушон"

В тази поза мъжът се чувства като господар. Той е изправен, а партньорката му коленичи пред него. Тук и двамата могат да контролират темпото. Въпреки това, жената контролира степента на възбудата, интензивността на оргазма, а може просто да си поиграе и да задържи еякулацията на партньора си. Секс поза "Тирбушон" е удобна за стимулиране на целия пенис, както и на тестисите.

Секс поза  "Дълбокото  "V"

В тази секс поза жената е легнала по гръб на спалнята близо до ръба. Краката ѝ са силно свити в коленете и възможно най-близо разположени до гърдите, но все пак леко разтворени. Партньорът ѝ коленичи и има възможност да стимулира както клитора, така и ануса.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
2
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
За падението на старите българи ще допълня защо става така с един цитат: "Те бяха загубили предишната си справедливост и законност докато по-рано те най-много са почитали тези добродетели". Ето и причината за възхода или падението, свободата или робството, живота или смъртта. Спазване на Божиите заповеди или морална деградация. Кое ще бъде, защото двете водят в различни посоки?
19
1
 
3
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
Ако търсят истината ще я намерят, защото "който търси - намира и на който хлопа ще се отвори". Нека обобщя - вярата в Бога и Господа Иисуса Христа и спазването на Божиите закони което е равносилно с морал е въпрос на живот и см.ърт. Моралната деградация не е тривиален въпрос а въпрос който касае възхода или падението, добруването или злочестието, светлината или мрака, живота или см.ъртта и в крайна сметка съдбата на човек след приключване на земния му път.
18
2
 
3
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
Защото не се спазват Божиите заповеди, не се пази вярата в Господа Иисуса Христа, те са заменени с масонски/дяволски доктрини на морална деградация. Масоните и другите тайни общества които пропагандират моралната деградация като "свобода и избор" всъщност са слуги на дявола, те самите също са заблудени жертви и краят им ще бъде според делата им, ако не се покаят.Хората трябва да престанат да приемат автоматично модерното и пропагандата за вярно и да започнат да мислят и да правят свои проучвания
17
2
 
4
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
Ислямските държави защо умножават населението си и прогресират? Защото макар и да са в грешна и измислена фалшива религия, те спазват Божиите закони които са възприели от ранното християнство. Европа защо деградира и върви надолу въпреки, че казват "всички все пак отиват в Европа, там е стандарта", да но тя лежи на старите лаври на християнския морал който я е довел до тук а сега е започнало движението надолу защото е отхвърлена фундамента на който е изградена.
16
1
 
2
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
такива; отнапред ви казвам, както и по-преди ви казах, че, които вършат това, няма да наследят царството Божие. А плодът на духът е: любов, радост, мир, дълготърпение, благост, милосърдие, вяра, кротост, въздържание. Против такива няма закон."
15
1
 
2
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
В Послание до Галатяни се споменават делата на плътта и плодовете на духът."Защото плътта желае противното на духът, а духът - противното на плътта; те се противят един другиму, за да не правите онова, що бихте пожелали. Ако се водите по дух, вие не сте под закон.Делата на плътта са известни; те са: прелюбодейство, блудство, нечистота, разпътство, идолослужение, магии, вражди, свади, ревнувания, гняв, разпри, разногласия, (съблазни,) ереси, завист, убийства, пиянство, срамни гощавки и други
14
1
 
3
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
Затова и в Светите Писания се казва "Ада е отворил чрезмерно устата си". Добрият път от друга страна е тясна пътечка отиваща вдясно, там човек се ограничава, избира доброто и отхвърля злото, но след като повърви по нея се превръща в път от злато. Накрая извежда към спасение и живот вечен. Спасение от края който е приготвен за дявола и ангелите му и в който попадат тези хора които вършат делата му и са от неговия дял. Така, че да завърша вярата в Бога и Христа и морала са най-важните неща.
13
1
 
3
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
Пътя на греха и моралното падение води до яма, до пропаст. В Светите Писания той е наречен широкият път и широката врата през която мнозина минават. В края му, в края на живота, този лесен и удобен път свършва в пропаст в която гори огън и те падат в огъня и не могат да се върнат назад защото тялото вече е умряло, шансовете са свършили. Тогава от все сърце им се иска да имаха само един шанс за да променят живота си, само един шанс за да се обърнат към доброто, но вече е твърде късно.
12
1
 
3
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
Ранното апостолическо християнство говори за два пътя - десен и ляв, добър и зъл, светлина и мрак, дух и плът. Моисей също казва на евреите - предлагам ви два пътя - благословия или проклятие и още "избери си живот за да живееш". Тези два пътя нямат нищо общо един с друг, единия е насочен към делата на плътта за които писах вчера и е свързан с моралната деградация, другият с плодовете на духа и изпълняването на Божиите заповеди.
11
1
 
2
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
Това е за обществото. Какво става с дадения човек който морално деградира и върши злини? Той също пропада, разболява се, отслабва, характера му се изопачава и деформира, става нечист и циничен, неверен и егоистичен, зъл накрая ако не се покае и не приеме Бога и Господа Иисуса Христа бива съден и хвърлен в ада. Понеже е вършил зло, зло му се и въздава. "На човек е определено да умре веднъж, после съдът".
10
1
 
2
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
"Народ, придобиващ титли за благородство само чрез пролята неприятелска кръв, за който бойното поле прославя рода, понеже според него несъмнено по-благороден е оня, чието оръжие е било повече окървавено в сражение." и още се говори за "страшните по целия свят българи". Какво е станало, та стигаме до днешното положение? Морална деградация. Истината е, че който народ спазва Божиите закони прогресира, силен е и се умножава, който ги нарушава отслабва, намалява и изчезва.
9
1
 
3
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
По-късно рим става мултикултурен и започва да запада, стават граждански войни, има социална несправедливост, сексуални извращения и т.н. Вместо римския морал и висока нравственост се настаняват хляб и зрелища и морална и социална деградация. Ще дам и друг пример със старите българи. Те са били хора честни и с висок морал, имали са много нравствени качества и тогава за тях се е казвало "Това е народът който имаше всичко, което е пожелавал."
8
1
 
3
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
Римляните - този силен звяр, са загинали заради това. В началото римляните са имали много строг римски морал и съответните закони с които са го налагали т.е. имаме морални закони или "сливане на църква с държава", не са се смесвали с други нации, там където са правели колонии те са били правени с бивши римски войници. Високия морал на чистата нация е равен на сила и мощ. Моралната деградация е като старостта - немощ, разпад, слабост, загиване.
7
1
 
4
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До 6Моралната деградация води до падение и загиване на народите. Моралната деградация е отрова в тялото на организма. Сексуалните извращения, изневерите, смяната на партньорите, алчността и материализма и т.н. водят до дефрагменитрано, слабо общество без истински ценности, без здрави семейства които да отглеждат здрави деца. Тази морална деградация се пропагандира от слуги на дявола, членове на тайни общества чрез медиите и приета безкритично като "сега времето е такова" води до катастрофа.
6
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Шаран БГКакво развратно има в секса?Библията ни учи да обичаме ближния.Кама сутра ни учи как.
5
1
 
8
 
! Отговори
ops преди 8 години
най-добре, ако искате да излижете яко жената е, тя да е на колене с леко разтворени крака, така катеричката лъсва хубаво отзад като сте и може да ѝ теглите една хубава шпакла, направо изперкват:)
4
8
 
8
 
! Отговори
Шаран БГ преди 8 години
Ние сме си много хубави ! Но всичките тия писания,спиисания, публикации - имат една цел : развращаване на обществото, неговото морално падение и разруха. Същото е и с наркотиците- единствена цел - физическото опустошение на народа ни! Впрочем и първото води до чудесни , неизлечими болести ! Хубаво нещо е демокрацията - доживяхме да я видим, чуем и вкусим. Друго са си хамериканската култура и европейските ценности. Прелест !
3
6
 
5
 
! Отговори
Айде още един преди 8 години
АЗ прогнозите ги разбирам много още от ноември 93-та, когато играх с 480 лева смело Франция - България двойка, де се класирахме на световното! Много пари изкъртих, ама тогава беше само смешното тото 1 и някакъв друг калпав мач ме изкърти и не спечелих! Но от тогава имам голям поглед на нещата, разбирам ги като чубанин стадо полски катерици!
2
6
 
25
 
! Отговори
Цитат от Минко 47 преди 8 години
За хората на които им липсваЗатова не се женете, не се обвързвайте, а бъдете като мен - оборотни! Не се давайте на жените и така те няма да губят интерес към вас. А като имат интерес ще свирят здраво на мандолината, ще ви лижат здраво баданарката и ще пият менмилх в захлас! Вие да сте чували женена да пие сосеца? Може и да пие, ама не на мъжа си, а на любовника! Това е хватката, не бъдете бауши, а бъдете мъже! Не се обвързвайте, а ги клатете мощно фостенцата! Далапат здраво големия кyp мастийте
1
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бате Минко може да изнесе лекция по темата.вувузели,арфи,флейти,мандолиниОтивам за бира и се връщам.