5 неща, които не бива да споделяте с любимия мъж

Интимни подробности от предишни ваши връзки
7
5 неща, които не бива да споделяте с любимия мъж
Снимка: outnow.ch

В началото на всяка нова любов искаме да бъдем откровени с половинката си. Искаме да разкрием себе си напълно, без да преценяваме подходящото време и това, което наистина трябва да споделим и онова, което е добре да запазим само за себе си. Тишината във връзката понякога може да бъде полезна. Вижте какво не е добре да споделяте с любимия, ако не искате връзката да се разпадне.

Фактът, че пенисът му не е най-големият, който сте виждали

Мъжкото самочувствие е изключително крехко, когато става въпрос за секс. Дори и да изглеждат уверени, всъщност господата са изключително несигурни, когато става въпрос за размера на пениса им. Ако планирате да имате дългосрочна връзка, не споделяйте, че това не е най-големият, който сте виждали досега.

Благородната лъжа в този случай е позволена, ако любимият ви попита. В останалите случаи не коментирайте, това ще смачка либидото му. Не забравяйте, че има различни секс пози, които могат да ви доставят невероятно удоволствие, дори и ако партньорът ви не е особено надарен.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази статия е писана от жена чиито контакти с мъжете се свеждат до "Добър ден" и "Здрасти" при разминаване в офиса.
4
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И когато е наясно с всичко, това. Не е повод за раздяла, която той пожелава. Оправдание, че бил сравняван с бивши. Ако, търси повод да се скара с нея заради бивши. Какво ли трябва да прави Жената, ако Мъж я заговори за в бъдеще? Като не и вярва и слага всяка нейна дума, под съмнение, какво прави с тази Дама? Когато, желае да се скара с нея, винаги повод са гореизложеното. Обижда я, огорчава, отекчава.
3
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А той, защо споделя любовите си с другите бройки? Жената не трябва да се сърди, дори когато той е с други Жени и нея. А той за минали неща се сърди. В едни отношения има и доза доверие. С него не преживява, някои моменти. Но с другите е преживяла. Ако той е с още 200 жени и нея, нормално да не му е отдадена, напълно. Няма му доверие. На другите е имала, защото са били само с нея.
2
0
 
6
 
! Отговори
кикиритка преди 7 години
До АнонименЕй това все едно аз съм го казвала:D:D:D
1
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Казвате му: твоя е най-малкия от тези на всичките 1234 мъже, с коиято съм била, а с приятелите ни Иван, Петър и Стефан го правих във всички възможни пози, а с теб само мисионерската.