Любов според зодията за 17-23 октомври 2016-а

Бурна любовна седмица предстои за родените под знака на Рака
17 окт 2016 10:22, Михаела Лазарова
0
Любов според зодията за 17-23 октомври 2016-а
Снимка: outnow.ch

Тази седмица ще бъде много по-романтична и положителна по отношение на любовта. Това ще се дължи на благоприятното влияние и движение на Венера. Днес в рубриката на Az-jenata.bg  "Всичко за зодиите" споделяме новата звездна прогноза.

Овен

За необвързаните представители на зодията е добре да останат отворени към нови и интересни възможности. Има вероятност да срещнете интересна личност на някакво пътуване или срещата ви да се случи на неочаквано за вас място. Той или тя може и да са от друга националност.

Друга възможност е да започнете неангажираща сексуална връзка с човек, който ще привлече вниманието ви и със своите интереси. Ако сте обвързани планирайте романтично пътуване с любимия човек.

Телец

Добра новина за обвързаните представители на зодията. Вашата половинка ще подобри финансовото си състояние. Това ще бъде и повод да празнувате. Друга възможност е двамата да направите обща инвестиция, за която няма да съжалявате. Звездите ви канят да обърнете повече внимание на романтиката.

Близнаци

Хармония в любовта за Близнаците. Във вторник Венера ще се придвижи във вашия сектор на партньорство, където ще остане до 11 ноември. През това време ще се радвате взаимно на специално отношение с половинката ви.

Всъщност може да се влюбите отново един в друг. Ако се намирате в неангажираща връзка, взаимоотношенията ви може да се превърнат в нещо по-голямо. Някои от обвързаните представители на зодията е възможно да предприемат следваща стъпка като годеж или семейно съжителство.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари