5 неща, които се случват, когато спрете да търсите любовта

Научавате се да различавате кога някои ви ухажва и кога не
11 юли 2020 23:00, Михаела Лазарова
1
5 неща, които се случват, когато спрете да търсите любовта
Снимка: Istock

Търсейки любовта, имайки силното желание да създадем връзка, има момент, в който осъзнаваме, че цялото ни съществуване и енергия са отдадени на това. Дали сме щастливи? Не! Защото колкото повече настояваме пред Вселената да намерим половинката си, толкова повече не ни се случва. Какво обаче се променя, когато спрем да търсим любовта?

По-малко стрес

Мисълта, че на всяка цена трябва да имате половинка до себе си, защото вярвате, че само така ще бъдете щастливи, е изтощителна. Това създава ненужен стрес и ви пречи да се наслаждавате на живота. Когато спрете да се фокусирате върху това че сте необвързани, нещата се преобръщат във ваша полза.

Прехвърляте фокуса върху себе си

Възползвайте се от факта, че разполагате с повече време за себе си, докато не сте във връзка. Какво искате да подобрите в живота си? Да промените фигурата си, да постигнете повече успехи в работата, да се запишете на курсове... Обикновено хората са привлечени от тези, които вече живеят най-добрия си живот, които са позитивни. Това автоматично привлича нови обожатели.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Случва се голямото спокойствие, обаче придружено със сухия режим, уви. Няма пълно щастие в живота. Обаче по-важно е спокойствието!
5
3
 
10
 
! Отговори
Бай Ставри преди 3 години
Човек дори и добре да живее в един момент се жени...
4
4
 
4
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 3 години
Манете тия глупости! А възстановете "Царското Казино", както си е било преди 100 години. А не ми пробутвайте казина по 8 кв. метра, колкото ми е кeнeфа. Да ви не... У аматьорите, дето без парите си забравяте името
3
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пълни се портфейла
2
4
 
14
 
! Отговори
Започваш да похапваш преди 3 години
сладко, защото вече не пазиш безумни диети.Започваш да носиш удобни дрехи и обувки, а не ефектни г.Ъ.зовейки и кокили, на които да се чепиш докато ти се подуят краката.Преставаш да се чувстваш като на тръни, докато следиш с поглед какви ги върши обектът на чувствата ти, когато отидете на купон, на който присъстват агресивно нахални момичета без гаджета.Всичко това се отразява релаксиращо на психиката ти, вече си усмихната и спокойнаи току виж някой симпатяга се влюби в теб от пръв поглед.
1
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мише, много си се объркала.