Кейт стана гола брюнетка заради приятелката си Донатела

Мос е сред лицата на колекцията есен/зима 2013 на Versace
Обновена: 28 юни 2013 14:22 | 27 юни 2013 11:53,
1
Кейт стана гола брюнетка заради приятелката си Донатела
Снимка: Versace

Красотата иска жертви и понякога, за да е в крак човек с модата, може да се наложи да студува. Особено ако е фен на Versace. Лейбълът, начело с Донатела Версаче, пусна своята колекция есен/зима 2013, като в рекламната си кампания включи своята любимка Кейт Мос. И за да бъде по-различна и предизвикателна, Кейт не само се превърна в брюнетка, а и се съблече чисто гола.

На един от кадрите, дело на дуото Мерт Алас и Маркус Пиджът, е грабнала три чанти – в червено, жълто и черно, които прикриват най-интимните места от тялото ѝ. Чантите са истински малки съкровища не само заради качеството и визията си, а и заради цената от 1.505 британски лири за парче.

39-годишната хубавица е загърнала прелестните си форми в ярко жълто и черно палто от изкуствена кожа, което да я стопли и да ѝ придаде „приличен" вид.

Останалите модели, които партнират на Кейт в рекламната кампания, са датчанката Сашка де Брау – известна покрай работата си за Givenchy, Versace, MaxMara, Chanel, Loewe, Fendi, Prada, Giorgio Armani и Lanvin. Тя има рокерска визия, облечена в PVC панталони и интересно бижу с метални шипчета. А на втория кадър с нейно участие е в прилепнала рокля от същия материал.

Травис Смит и Мат Трете са въплъщение на мъжката метросексуалност с гладките си тела и разпуснати коси. Травис дори може да бъде сбъркан за хомосексуалист, ако избере да се облече по този начин на улицата. Панталоните и якето, което носи на гола кожа, са в черно и бяло, но в принтове, които могат да объркат човешкия мозък. Мат пък гледа лошо и коженото му облекло пали дамското въображение.

Лейбълът доста се гордее със своята рекламна кампания, за която казва: „Кампанията есен/зима 2013 на Versace залага на суровата сила на дрехите и моделите. Тук няма нищо, което да разконцентрира от тях, само провокация, блясък и усещане за мода. Мерт и Маркус са гениални и успяват да превърнат Кейт и Сашка в силните лица на Versace".

Вижте всички тях в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
14
 
! Отговори
Фешън Ченъл преди 10 години
Откакто след нелепата смърт на Джани вехтошарката Донателла пое компанията, "Версаче" се превърна в един от най-кичозните брендове, любима на фолкпевачки и спонсорите им, лишени от вкус.