Нежна еротика с "Модел на годината" - Бела Хадид

Вижте най-новите разголени снимки на красавицата
13 сеп 2016 18:15, Теодора Драгоева
5
Нежна еротика с "Модел на годината" - Бела Хадид
Снимка: GQ

Преди няколко дни малката сестра на Джиджи Хадид – Бела, беше коронована за „Модел на годината“ от списание GQ.
След спечелването на престижното звание, което беше обявено по време на годишната церемония с награди на мъжкото издание, 19-годишната Хадид се появява и на корицата на списанието.

Загадъчната Бела, която е дъщеря на супермодела от 80-те и риалити звезда Йоланда Фостър, наскоро говори открито за дългата битка на майка си с лаймската болест и дори заяви, че посвещава въпросната награда на майка си, която за първи път от четири години насам се чувства наистина добре.

Тъмнокосата красавица, която вече е дефилирала за Chanel, Fendi и Dior, позира този месец и за корицата на списание FLARE. Тя е снимана от Нино Муньос, в дрехи на Calvin Klein Jeans.

Вижте новите еротични фотосесии на Бела за списанията GQ и Flare в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Покайте се, защото наближи царството небесно.""Аз съм пътят и истината и животът."Иисус Христос- Бог и Спасител на човеците"Бог е дал Единородният Си Син, за да не погине нито един, който вярва в Него, но да има вечен живот."Хора, събудете се! Бог ви обича толкова много, че е дал Своя Единствен Син, който е поел нашите грехове на кръстта. Благата вест е, че Иисус Христос идва скоро и ще съди всеки според делата му. Исус ще прости всички ваши грехове!!! Търсете Го и ще Го намерите.
2
0
 
0
 
! Отговори
естета преди 7 години
не е от класата Божиновите котета и контингента на Планета фолк.. но ако ей ти ми я бутнат ще и обърна малко вниммание, зян да няма...
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бела Хилари - тая не беше ли умряла от отравяне (по точно от ФСБ),ама много е загоряла кат тия на околомръсното.