Шерцингер не бързала с децата, за късмет на Гришо

Все пак най-добрата ни ракета е едва на 25 години
17 окт 2016 14:14, Екип на Tialoto.bg
22
Шерцингер не бързала с децата, за късмет на Гришо
Снимка: Instagram

Когато Никол Шерцингер приключи връзката си с пилота от Формула 1 Люис Хамилтън, мнозина предположиха, че причината се крие в нежеланието му за брак и деца. Двамата бяха заедно повече от 6 години, ала така и не стигнаха до олтара.

Тези спекулации обаче май са напълно неверни, тъй като самата певица призна, че хич не бърза нито с брака, нито е готова да има деца, защото семейството ѝ "пръква деца всеки ден". Попитана дали се чувства притеснена, че на 38 няма свое семейство, Никол споделя: "Не, защото аз буквално имам най-голямото семейство на Хаваите, което пръква деца всеки ден. При мен нещата ще си дойдат в точното време", обясни хубавицата пред сп. OK!

"Мисля, че Бог ме е пратил на Земята, за да създам нещо велико и да споделя дарбите си с другите, без значение дали става въпрос за музика или за това да помагам на хората. Вярвам, че трябва да бъда умна и да не бързам със следващия си проект и музика", добави Шерцингер.

Думите ѝ вероятно са подействали като балсам за Григор, който е едва на 25 години и все още има какво да постигне в кариерата си.

Тенисистът ни определено не се притеснява от възрастовата разлика между него и Никол и явно успява да отговори на нейните изисквания, въпреки че ги делят цели 13 години опит. Запитана дали е щастлива с Димитров, певицата коментира: "Заедно сме от известно време, щастливи сме и гледам да се фокусирам върху момента, върху настоящето".

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
0
 
! Отговори
Марина преди 7 години
Това младо момче с тая "бръмтия"?
16
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Обичам земята,обичам синьото небе,обичам как сутрин,Николчето прай мекици,докато тресе свойте арни ц*ци.
15
0
 
1
 
! Отговори
red charger преди 7 години
До ШибиРибиTи си принца на краткия разказ бе ахахах направо класик
14
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стига вече, бе!Вчера ни инфирмирахте,че била готова и искала деца, днес-обратното!И кухарката, и днесаджиите сте гола-вода!
13
6
 
1
 
! Отговори
инфлация преди 7 години
Си наемат сурогатна майка срещу пари е и ,"а българските жени предпочитат чужденци за съпрузи". щото те са с пари (дори и да е на социал алкохолик) а бг ергените са мухловци без пари шото слафи чалгаря каза по тв че ,,българките са най ,,,,, и женския кашкавал струва много пари .....
12
2
 
0
 
! Отговори
Bb преди 7 години
Taja *** s gri6o li e ili s 4erepa
11
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наистина тъпоглавци има навсякъде ,ама в БГ са повече .Що за малоумие е да мислиш ,че тази скъпо платена *** ще ражда на някакъв Григор от Хасково.
10
3
 
5
 
! Отговори
Темида преди 7 години
До Анонимен 12 и всички държащи Българите да се запазим като нация. Аз скоро маи или ацтеки не съм виждал?!!? Какво ще стане ако изчезнем като нация? Голям праз........Айде стига с тоя патриотизъм.....до каде ни докара?
9
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като чета коментарите на разни комплексирани бг мъжленца почвам да разбирам защо първо не се раждат българчета и второ защо българските жени предпочитат чужденци за съпрузи. Уважаеми ненаиграли се вечни стари ергени, докато си чешете мъжките полови органи и защитавате измислената си свобода, "бежанците" с по 8-9 деца и 2-3 съпруги ще ни претопят като нация както е тръгнало... после ревето що българките се омъжвали за чужденци и раждали деца с друго гражданство, но не и българско.
8
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не на всеки мечтата е да се размножава от 20-годишен. Хората имат мечти, младост и желания и за други неща и когато момента за деца настъпи да може да се отдаде пълноценно и не виждам, какъв им е проблема на някои хора, че критикуват, кой на колко кодини трябва да има деца. Точно тези критикари не са щастливи семейни хора, но пък обичат акъл да дават.
7
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Заедно сме от известно време, щастливи сме и гледам да се фокусирам върху момента, върху настоящето"Казало го е простичко, като за плювачите тук, ама те даже и това няма да разберат.
6
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да няма смисъл да бърза , по добре да изчака да дигнат децкити у Хаскю и тогаз да са излюбят. Тва ши стани към 2080г , чесну каза ми *** идин пазач на бустаня до село
5
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е мъдра жена. Много добре осъзнава, че да притиска мъж за семейство е най-голямата простотия която извършват жените. Нека момчето да се налудува пък - каквото такова и когато тогава.
4
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая еманципация *** мамата на всичко. От както жените решиха, че трябва да работят повече от мъжете, да ги издържат и заедно с това и да им слугуват забравиха, в какво се състои истинската им роля, а просто да са грижовни майки и съпруги - вместо да си дундуркат мъжете, които никога няма да поискат семейства и деца. Тази жена прави точно това с нашия сополанко - дундурка си го все едно й е бебе. За какво да ражда още едно дете, та да се грижи за две такива?!
3
11
 
15
 
! Отговори
Сърцеразбита преди 7 години
Че закъде да бърза? То като забременее - една година без да може да се начеше както трябва живее ли се...
2
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая па! За коя се мисли? Да не си Лили Иванова, *** алоууу, та да живееш 17К години.
1
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Що да бърза жената? Ще мине направо на внуци те на Гришо. Може и да не са от нея, разбира се, ама няма значение. Днес медицината може всичко.