Джейн Фонда определи болестта си като "много лечим рак"

Актрисата благодари на всички за подкрепата и любовта
11 сеп 2022 13:05, Дарена Найденова
5
Джейн Фонда определи болестта си като "много лечим рак"
БГНЕС

Джейн Фонда няма да позволи на рака да повлияе негативно върху живота й.

 
Миналата седмица, носителката на две награди "Оскар" сподели със света, че е диагностицирана с Неходжкинов лимфом, като нарече болестта "много лечим рак". Въпреки че вече е започнала химиотерапията, Фонда продължава да поддържа доста зает професионален и филантропски график. Тя не е забравила за климатичния си активизъм, политическите си инициативи, като в същото време се подготвя и за премиерата на няколко филма. 
 
"В типичен нейн стил, Джейн не забавя темпото. Засега тя се чувства доста добре, реагира добре на леченията и е в добро настроение", казва източник пред списание People. Допълва, че 84-годишната актриса в момента гледа към премиерата на филма си Moving On, която ще се състои на филмовия фестивал в Торонто. Тя също така има още няколко проетка, които вече са заснети и се намират в процес на обработка. 
 
"Макар да не може да присъства в Торонто, филмът Movin On е доста важен за Фонда и е нещо, с което тя се гордее страшно много", казва още вътрешният човек. По думите му, актрисата няма търпение зрителите да видят какво е сътворила на екран и ще чака с огромно вълнение ревютата както на критиците, така и на обикновените киномани.
 
Преди няколко дни самата Джейн Фонда използва блога си, за да благодари на всички за подкрепата и любовта, които са й изпратили след споделяне на диагнозата. Тя разкри, че е обявила болестта си само три седмици, след като е започнала първия тур от химиотерапия. Актрисата увери феновете, че ракът е лечим и в момента се наблюва изключително добър прогес, благодарение на лекарства.   
 
Още по темата четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
sherlock преди 1 година
..."няколко проетка", (????!!!)
3
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И с тази ни омръзна да ни занимават. Това е новина отпреди поне месец, и едва ли света се интересува чак толкова много от говвнярския холивуд колкото на тях им се иска.
2
1
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
пожелавам й да ..Ба!..Аз на мен си трудно пожелаван работи,та на Джейн.."Всяка коза на своя крак виси"-доста..."народняшка" поговорка..
1
0
 
4
 
! Отговори
Валя преди 1 година
Не мисля, че е от най лечимия вид. Но дано има късмет.