Мъск защити Ръсел Бранд за сексуалното насилие

Бившият мъж на Кейти Пери в момента е разследван
9
Мъск защити Ръсел Бранд за сексуалното насилие
Снимка: Getty

Илон Мъск заяви най-сериозно, че в момента се намираме „във фаза на изгаряне на вещици“, докато коментираше обвиненията към британския комик Ръсел Бранд.

Главният изпълнителен директор на X (социалната медия, позната доскоро като Twitter) каза, че не вярва в обвиненията за изнасилване, сексуално и емоционално насилие, отправени наскоро срещу бившия съпруг на Кейти Пери.

Мъск скочи в защита на своя приятел Бранд, тъй като обвиненията срещу него са твърде сериозни и с доста задна дата.

Ръсел, който е познат като стендъп комедиант и актьор, беше изправен пред обвинения в сексуално насилие и обидно, хищническо поведение в периода между 2006 и 2013 г., когато беше на върха на славата си. Това стана ясно от статии в медиите The Times, The Sunday Times и Channel 4.

Преди скандалните обвинения срещу него да бъдат излъчени, Ръсел направи изявление в профилите си в социалните медии, където категорично отрече да е правил нещо нередно в миналото си.

Цялата статия можете да  прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: Илон Мъск
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Казва нещата 1:1 и разкри много далавери около ковид. Това е, за да му запушат устата. Демокрация, та дрънка. Първо Тъкър Карлсън, сега Ръсел Бранд. Истината очевидно не е приятна на глобалистите
5
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До 4. Това сериозно ли ? Развела се защото я принуждавал да се изрусява. А мен ме принуждават да мия тоалетната, и да готвя. Ох аз горкатаааа. Щото ако се разведа нищо няма да получа.
4
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Даже не съм го чувал тоя Ръсел Бранд, но Мъск е доказан психопат и фен на рашняците. Иска да слага чипове в мозъците на хората и да ги облъчва с кремълска пропаганда. Тестовете маймунки издъхнаха в страшни мъки, а тоя се хили като дрогиран навсякъде.
3
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Мъск е съмнителен. Само защото Ръсел Бранд му бил приятел, е склонен да го оправдава? Ако защитаваш някой, който е бил обвинен в насилие, значи прикриваш нещо подобно и за себе си...Например четох за последната съпруга на Мъск, която казва, че го е напуснала, защото постоянно я е карал да се изрусява и други неща, които също са вид принуда и контрол.
2
2
 
23
 
! Отговори
Ха ха преди 7 месеца
Златотърсачките и залязващи ЗвИзди пред фалит станаха много нагли . Почти СТО дела до сега за "сеексуално насилие и хишническо поведение" АМА НИТО ЕДНО ОПЛАКВАНЕ В ДЕНЯ КОГАТО СЕ Е СЛУЧИЛО ТОВА НАСИЛИЕ. Всички чакат по 10-15-30 години да минат преди да отидат в полицията . Съвсем скоро ще започнат да завеждат дела и срещу починали хора за "хищническо поведение" докато са били живи. ТАКА Е когато в съда НЕ ИСКАТ НИКАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА дали това се е случило наистина и едни сълзички са достатъчни.
1
4
 
13
 
! Отговори
всичко е за пари преди 7 месеца
АЛЧНИТЕ ДА СЕ ЗАДАВЯТ С НЕЧЕСТНО СПЕЧЕЛЕНИТЕ ПАРИ