Трансджендър стана Жена на годината във Великобритания

Дилън Мълвейни споделя за пътя си в TikTok
13 окт 2023 17:00, Нели Христова
187
Трансджендър стана Жена на годината във Великобритания
Снимка: БГНЕС

Дилън Мълвейни, трансджендър активист и инфлуенсър, наскоро спечели наградата Жена на годината от британско списание.

"Дилън Мълвейни е нашата Жена на годината, подкрепена от @VirginAtlantic", написа Attitude в публикация в X, бивш Twitter, в сряда.

Мълвейни отговори на поста, казвайки: "Да знам, че моето общество ме вижда по този начин и признава моята женственост, е всичко, от което се нуждая, за да продължа напред."

"За мен е голяма чест да бъда тук с всички вас тази вечер. Някои ме виждат като жената на годината, други ме виждат като жена от една година... тъй като разкрих това публично онлайн едва преди 560 дни", заяви в речта си при приемането на наградата Мълвани. "Някои хора изобщо не ме възприемат като жена, поради което тази чест, която получавам от  Attitude, означава много повече за мен", каза Мълвани. "Без значение колко силно се опитвам или какво нося, или какво казвам, или какви операции имам, никога няма да достигна версия, приемлива за женственост според стандартите на онези, които мразят. Но докато имам общност, която подкрепя моята истина, ще се оправя."

Мълвейни се появи в заглавията на вестниците тази година, след като си партнира с Bud Light в реклама на бира, която демонстрира нейните видео серии и прехода към женственост. Партньорството предизвика широка реакция, главно от консерватори, които се противопоставят на членовете на LGBTQ+ общността.

Общественият отговор доведе до широко разпространен бойкот на Bud Light и неговата компания майка Anheuser-Busch. Музикантът Кид Рок дори стреля с пистолет по кутии Bud Light и ругаеше бирената компания във видео, докато други призоваваха за закупуване на алтернативни алкохолни напитки.

Малко след началото на бойкота през април Bud Light отбеляза спад в продажбите през следващите няколко месеца. През юли Ансън Фрерикс, бивш президент по операциите на Anheuser-Busch, прогнозира пред Newsweek, че продажбите на Bud Light и Anheuser-Busch вероятно ще продължат да се влошават.

"Мисля, че ще има някои трайни щети върху тази марка... За съжаление, мисля, че ще бъде извървян дълъг път, за да си върнат пазарния дял, който загубиха. Има много насрещен вятър пред тях", каза Фрерикс пред Newsweek.

На срещата на върха на Forbes CMO за 2023 г. в Маями, Флорида, по-рано този месец, Мълвейни каза:

"Марките обичат да се определят като съюзници на LGBTQ+ общността, но ние, общността, трябва да ви дадем тази титла."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
1
 
0
 
! Отговори
Гей Третополов преди 7 месеца
Минавам само да повввърна връз гнясажиййския урродлив сайт, връз либерастичната помия която работи за тях, връз всяка друга либерастична сметт в България, която се мъчи да ни продаде на посолствоТО. Сееррра директно в гърлата ви и плюя в сураттите ви, *** неземна!
144
0
 
0
 
! Отговори
Неродена мома преди 7 месеца
Бил Гей, мислите ли, че трябва да въведем Мойсеевите ,,закони"? Може би затова говорите за някаква ,,содомия"? Ще ги пребивате с камъни? Или ще ги лекувате? Изяснете се за какво става дума: престъпление, престъпно поведение. психични заболявания, психични отклонения, психосексуални патологии -- какво? И защо изобщо Ви интересуват глупостите на някакво маргинално списанийце? И къде видяхте тук педофилия, а пък ,,унижението на жените" е съвсем ни в клин, ни в ръкав... Питахте ли жените за това?
143
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
По скоро крийте такива новини че вдигате рейтинга на путин
142
1
 
0
 
! Отговори
Какво от това преди 7 месеца
Темата не ме вълнува
141
0
 
2
 
! Отговори
Антилиберал преди 7 месеца
ЧЕСТИТО! ЕВАЛА! БРАВО!
140
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
След тази подигравка с жените, ако съм на тяхно място ще отказвам номинации. Да си участват само ***. Пълен бойкот и игнориране.
139
1
 
12
 
! Отговори
АНГЕЛ преди 7 месеца
Това е удар по жените в Англия. Психично болни мъже им откраднаха дори и най-женската титла .
138
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Как може да стане жена на годината, като не е жена.
137
6
 
4
 
! Отговори
оракула преди 7 месеца
Азис като се облича като жена всички му се радват, а тоя е извратеняк за латентните хомота така ли?
136
1
 
12
 
! Отговори
Бил Гей преди 7 месеца
До Неродена момаT.e. за теб содомията е нещо нормално? А това с "неродената мома" е толкова глупаво, че дори няма да го коментирам.Ти наистина ли не осъзнаваш как се унижават жените с подобни титли, връчени на психично болни мъже? Не осъзнаваш как разделят и деградират цялото общество, докато междувременно нормализират педофилията?Ако е така, значи и ти имаш някакви мозъчни и когнитивни проблеми...
135
7
 
4
 
! Отговори
Неродена мома преди 7 месеца
Attitude Magazine е специализирано издание за ЛГБТ общността.Не виждам какво толкова е станало;едва ли някой в Англия (извън тази общност) му обръща някакво специално внимание.Такива хора винаги е имало и ще има;въпросната трансполова жена (а не ,,трансджендър", което е съвсем друго нещо)никога не е била мъж.Е, никога няма да стане и напълно жена...Нещо като неродената мома от приказките е, но с какво това пречи на другите хора?Тук изключвам наистина глупавата ЛГБТ пропаганда и нелепите прайдове
134
1
 
12
 
! Отговори
Содом и Гомора преди 7 месеца
Западът деградира тотално!
133
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
ОТКОГА БРИТИТЕ НЕ ЦЕНЯТ ЧИСТОТАТА НА ПОРОДАТА??...
132
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До 154 - Бе говори ся тай за баща си
131
1
 
4
 
! Отговори
Травииии преди 7 месеца
Ууууу
130
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Учат се от управниците ни. Боко и Шиши са им образец. Че се и гордеят да приличат на глигани
129
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Всяко едно общество си има своите недостатъци... В България например е пълно с "мъже" на които коремите са по-големи от на бременни жени в 9тия месец... Освен това са вм'иpиcaни на пот и eкcкpeменти... Гнycoтия до шия... Oтвpaт безподобна...пpaceта на два крака.
128
7
 
12
 
! Отговори
Петополов рептил преди 7 месеца
Сега като онодя този трансджендър ще ми роди малко рептилче-бозайник. Ще го правим член на кралското семейство, със синя кръв.
127
1
 
24
 
! Отговори
Калоян преди 7 месеца
Хаха, станал жена на годината, а няма и година откакто е жена! Цирк!
126
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Началото на края! Малко ни е!