Любо Киров на сцената SOFIA LIVE CLUB

Поводът е 15-ят рожден ден на клуба
10 май 2024 10:42, Инна Ангелова
6
Любо Киров на сцената SOFIA LIVE CLUB
Снимка: Sofia Live Club

На 14ти юни Любо Киров ще се качи на сцената на SOFIA LIVE CLUB. Концерът е по повод 15-тия рожден ден на
клуба. За 15 години SOFIA LIVE CLUB се превърна в дом на музиката и стана неразделна част от културната общност на София. Утвърди се като един от водещите клубове за жива музика в София, подарил на меломаните хиляди специални мигове с музиканти от цял свят.

През всичките години вратите на клуба са били широко отворени и за много млади талантливи музиканти, на които сме подали ръка и подкрепили безусловно. Празникът на 14-ти юни, ще бъде повече от специален, дори двоен. По
повод рождения ден на клуба, Любо Киров ще представи ексклузивно най-новия си албум „Ново сърце“.

След успеха на албума „Целуни ме“, Любо Киров е готов с „Ново сърце“. Отново автор на всички текстове и мелодии, той запазва творческия екип, с който работи от дълги години - Ангел Дюлгеров, като композитор на музика и аранжор на почти всички тракове в албума. Интересни колаборации оцветяват картините в този албум от 9 песни. Участие взимат Михаела Маринова, Moreno, Жени Лечева и Иван Лечев.

„Още по-зряло отношение проявихме във всички песни. Радвам се, че имам свободата да взимам смели решения спрямо музиката, текстовете и аранжиментите, които предлагаше Ангел Дюлгеров. Знам, че отново някои песни ще ви накарат истински да се радвате, дори да плачете от емоции, които аз самият преживявах, записвайки този албум!“, споделя Любо Киров.

С концерт-промоцията на 14-ти юни, Любо Киров ще завърши цикъла от клубни участия и ще даде старт на националното си „Ново турне 2024“.

През всичките тези години, SOFIA LIVE CLUB е доказал, че винаги следва световните тенденции и е бил актуален във всеки аспект. Това ни провокира за тази 15-та годишнина да си подарим чисто ново лого, дело на талантливия визуален артист София Добрева – Nolita и собствен Instagram AR ефект, с който посетителите да се забавляват още повече по време на нашите събития.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: концертЛюбо Киров
Още от Звезди
Новият на Шакира я похвали
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Този е милионер и е приятел на Боневци
5
1
 
1
 
! Отговори
ПП члeн преди 1 седмица
Ако Кирил Петков заведе жена си и децата на този концерт, то значи концерта ще е много готин. Ако не ги заведе - аз няма да ходя на концерта, защото концерта явно ще е пълна скръб. Нас вожда ни води и в битки, и на културни мероприятия. Който няма вожд нека си троши главата и да си губи времето в чудене дали да ходи или не на този концерт. Аз си ценя времето и отдавна съм решил за себе си как е най-оптимално да подхождам в такива случаи.
4
0
 
2
 
! Отговори
Гай Фалшификатор преди 1 седмица
На кой му се слуша фалшиво пеене...
3
0
 
2
 
! Отговори
На сцената преди 1 седмица
На София гей
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Shvesterka
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Кой го интересува тия ***