Старбой Айвън ще ни представи на Европейското за илюзионно изкуство

В спектаклите си актробатът съчетава танц, илюзия и актьорско майсторство
17 май 2024 15:26, Инна Ангелова
4

Илюзионистът Иван Петров или Старбой Айвън, както му е сценичният псевдоним, ще представи страната ни на Европейското първенство, което ще се проведе в Сен Венсан в Италия. Пред Bulgaria ON AIR илюзионистът сподели, че работи денонощно и е изпълнен с трепет и очакване.

"За мен е огромна чест да съм сред петимата илюзионисти в моята категория избрани от цяла Европа да се състезават на този грандиозен и може би най-престижен магичен форум в целия свят", каза илюзионистът Иван Петров в студиото на "България сутрин".

Той е част от категорията "Stage Illusion" (“Сценична илюзия”). Подготовката и логистиката е трудна, работи с голям екип от хора и извършват рискови илюзии. Артистът допълни, че зрителите трудно могат да си представят мащабите на състезанието.

"Европейското първенство е четири дни и всяка вечер има грандиозни гала спектакли, на които гостуват едни от най-големите звезди и легенди на магичното изкуство. Най-големият магичен базар, който в момента е селектиран с едни от най-добрите магични дилъри в целия свят", отбеляза Петров пред телевизията.

Спектаклите на Старбой Айвън съчетават илюзии, танци, хореографии и актьорско майсторство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от Звезди
Хейли Бийбър с нови снимки на бременното коремче
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Спирала преди 2 седмици
Дано успее с този брутален български сценичен прякор който сам си е сложил !!! От името поне е оригинален , хайде да го видим как ще се представи внука на дядо Иван - малкия Айвън голям българин чак го в срам да си каже че е българин и българското име .
3
0
 
4
 
! Отговори
Рендето преди 2 седмици
Иванчу съ казвъ дятето, бе, Иванчу на български и Айвънчу на английски, пък колку е "звезда" и колку "момче" саму То си знай! -))))))
2
0
 
4
 
! Отговори
Лудото Ленче преди 2 седмици
Да му имам името.....Айване,Айване.....да да "такова" кой та хване !!! Що си се прекръстил бе Иване...голям артистизъм....космически...
1
0
 
8
 
! Отговори
А какъв пол е нашия? преди 2 седмици
Ако не е космически пол няма шанс да спечели. Не може да само на име да разчита.