Мила Роберт с грандиозен гаф на Прайда: Поруга знамето на България

Тя излезе с рокля с българския флаг, която захвърли на земята
24 юни 2024 15:17, Нели Христова
286
Мила Роберт с грандиозен гаф на Прайда: Поруга знамето на България
Снимка: Instagram

Мила Роберт сътвори гаф, равностоен на този на Рут Колева, покатерила се полугола върху костница с останките на герои от Априлското въстание.

Дъщерята на Ваня Щерева беше една от изпълнителките на "София прайд", който се проведе в събота. Ден по-късно мрежата гръмна, след като нейно видео се появи онлайн.

Не него се вижда как тя излиза на сцената с къса рокля с българския флаг. Дотук нищо фрапиращо - все пак Гери Халиуел от "Спайс Гърълс" стана най-популярна със своята мини рокля с британското знаме.

Това, което последва обаче втрещи мрежата. Роберт съблече роклята с българския трибагреник и демонстративно я захвърли на земята. Действие, което може да се счита за подсъдимо по чл. 108, ал. 2 от Наказателния кодекс за поругаване на символ на Република България.

Под българския флаг изникна друг флаг - този на ЛГБТИ+ обществото.

Мрежата веднага се изпълни с гневни коментари, които призозават прокуратурата да се самосезира. От своя страна от партия ВМРО също настояха за действия. В позиция те пишат:

"На 22 юни 2024 г. по време на публичното събитие „София прайд 2024“, проведено на площад „Княз Александър Батенберг“, певицата Мила Роберт, с пълно име Мила Роберт Гергова, извършва действия, които опетняват знамето на Република България. Конкретно, около 19:28 ч. (3:29:25 от живото излъчване във Фейсбук страницата на мероприятието), тя се появява на сцената, облечена в знамето, след което го съблича и демонстративно го захвърля на земята пред множеството присъстващи и по време на живо излъчване. Тези действия продължават около 35 секунди (в диапазона 3:29:50 до 3:30:05 от живото излъчване във Фейсбук)."

От ВМРО настояват да се проведе необходимото разследване.

Самата Мила Роберт се оправда в поредица от истории в Instagram. В тях тя написа:

"Простете ми, че ми ядосвам. Не съм искала да се подигравам с флага. Направих го, за да сложа светлина на един голям проблем - омразата, в която живеем. Има място за всички на този свят и какво да направим хора като мен, че сме родени в държава, която иска да ни избие? Ще кажете "гръмнете се", знам ви... ама защо, когато този живот е подарък. Хората сме хора и се раждаме и разяждаме по един и същи начин."

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


286
Още от Звезди
Ашанти и Нели са сключили брак тайно
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
202
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
рут и роберт не знам какви си, а иначе колева и гергова . пълни нещастнички. Не няма да имате повече публика на плейбек
201
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
https://youtube/watch?v=-XPXGkd4X5s , а ако и изключат плейбека като на анелия, само декламация , един напев не изпя
200
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
ЛГБТИ са същите като тези от ДПС.Все се борят за(права) и свободи за да си развяват сЛободията.Гнус ме е от такива като набедените за певици Мила и безкрупулната и майка.Да емигрират ЛГБТИ като тук не могат да парадират ненормалността си там където ги приемат.Няма да липсват.Видях снимки от пошлото им събитие.То само промити мозъци, дрогирани непотребници.Не мога да подкрепям такива.И това няма нищо общо със сексуалната им ориентация а гнусотията с която я натрапват.Не приемам извинението и.
199
0
 
0
 
! Отговори
Русия преди 2 дни
Анадолците на Посолството
198
0
 
8
 
! Отговори
Ами преди 3 дни
Като няма с Какво друго да впечатли - това е измислила нещастницата!
197
0
 
12
 
! Отговори
Хейт преди 3 дни
Все повече тия природни грешки ги мразя безплатно
196
21
 
2
 
! Отговори
Иван преди 3 дни
Истината е, че не захвърля демонстративно флага, а оставя роклята си на земята. Няма драма. Но разбира се, патриотарите трябва да се покажат.
195
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
До Сата НАТОти съвсем се показа що за стока си.
194
0
 
3
 
! Отговори
Абе преди 3 дни
*******ска им работа,тия са си такива.Файда от тях йок.
193
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
В началото на прехода българките тръгнаха да се онождатт с всеки пропаднал западняк, за да преуспеели. Колко са щастливи в това да отглеждат дета на родители-извратеняци от чужда некултурна среда и колко им е смислен живота е ясно. Няколкото свестни чужденци които стават за съпрузи и бащи са само изключението.
192
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Разврата унищоже културата на запада, доколкото я е имало де, сега западът унищожава с разврат и България. Пропагандирането на всякакви сексуални промискуитети води до пълно безсрамие сред обществото. Не е въпросът до конкретната сексуална ориентация на отделния човек а до пропагандата на тотален разврат. Кой от участниците на подобни мероприятия, където се проповядва пълен хаос в интимната сфера жгивее живота си смислено и щастливо с любов. Никой. Трупат бройки и похождения, трипер и сифилис...
191
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Съд и в сливенския. Там ще събличат и обличат.
190
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Поредната гн**ида, взела тлъсто хонорарче от НПОтата, с което да си прекара царски лятото. За нея няма значение, че за целта трябва да поругае родината си. Надмина и Рут Колева тая глупаво ухилена над*упена евтина ко*била.
189
2
 
9
 
! Отговори
Хитлер преди 3 дни
Заслужава да бъде разтреляна
188
0
 
19
 
! Отговори
Кокала преди 3 дни
Няма значение каква е,а какво прави с националният флаг....Ако е в произволно избрана съседна страна изобщо няма да я бавят... наклонностите нямат значение.
187
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Не ни занимавайте с тази откачалка. Пфуй!
186
28
 
6
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 дни
Вие съвсем оглупехте. Това не е знаме, а рокля, пола, боди или каквоо и да е там, но не е знаме. Айде фашистки напъни вече...
185
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
По голяма анти-реклама едвали има , да се сърдят на себе си . Като цяло са едно голямо фрийк шоу ако не беше може би щяха да имат по голямо разбиране , уви..
184
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Каквото и да пише , то се вижда уважението към флага , хвърля го като салфетка. Ще пребъде колонията с такива типове..
183
0
 
24
 
! Отговори
Mен преди 3 дни
Какво прави там американското знаме? На края на видеото