IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

БГ учени разработиха закваска за кисело тесто


Обратно в новината

Коментари Коментари

6
анонимен
преди 3 дни
Харесвам 0 Не харесвам 0
Голям смях, БДС от тошово време е истината, всичко ново е безвкусно, бледа лоша имитация.
отговор Сигнализирай
5
анонимен
преди 3 дни
Харесвам 0 Не харесвам 0
Яжте хляб ако искате да сте болни.
отговор Сигнализирай
4
Един Българин
преди 3 дни
Харесвам 3 Не харесвам 0
Защо никой не произвежда кисело мляко по старата пропорция лактабцилус булгарикус : стрептококус термофилус дори и на двойна цена? Това е бързооборотна стока с доказан здравен ефект дори в Япония.
отговор Сигнализирай
3
Един Българин
преди 3 дни
Харесвам 3 Не харесвам 0
Хубаво е да има разработки, но също така е изключително важно новите разработки да не променят вкуса на хората, а само да обогатяват разнообразието на тестени изделия. БДС за киселото мляко от 1983-та е страхотен и най-здравословния стандарт, но киселото мляко имаше годност 3 дена. За сметка на това можеше да се яде седмица след срока и бяхме здрави. Сегашния стандарт от 2010-та има срок на годност официално 14 дена, но не вкисва и след месец. За сметка на това млякото не е здравословно и вкусно
отговор Сигнализирай
2
Анонимен
преди 3 дни
Харесвам 1 Не харесвам 0
Защо в необходимо да се произвежда нещо, което всеки може да си направи вкъщи - квас. Това си е ферментирала смес от брашно и вода.
отговор Сигнализирай
1
анонимен
преди 4 дни
Харесвам 1 Не харесвам 0
Баба ми беше неграмотна турска *** и ни правеше най добрата трахана, която в основата си е чисто кисело тесто. Оставена мокра в буркан или изсушена траеше година, че и повече.
отговор Сигнализирай