IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Четири часа в кухнята или козунак от фурната


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

19
Майстора на Кифлите
преди 9 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
Брей, за да се направи един козунак от 450 грама били нужни 4 часа. Аз тогава съм ударник, за 4 часа правя два козунака по 650 грама. И то в домашни условия. Най-важното за хубавия козунак е качественото и силно брашно. Има една марка дето я ползват масово по фурните, ама да не я казвам, че ще стане реклама... рядко се намира в малки разфасофки.
отговор Сигнализирай
18
Бургас
преди 9 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
Учудвам се на последното изречение.Според мен-годност 10 дни има консерванти.Винаги правя домашен козунак и на третия ден(око не сме го изяли) вече започва да поизсъхва.Вярно е-повечко труд но си заслужава.
отговор Сигнализирай
17
анонимен
преди 9 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
отидох с лупа в карфур козунак 400 гр 99 ст от видин козунак 400 гр от добрич2-49 лв козунак от добрич 400 гр 2-99 лв и останалите козунаци от хасково коитоядем цяла година козуначен микс захар яйчен прах сухо мляко при толкова яйца отполша и при вдигнати квоти за млякото искам довечера по тв да излезе някой от смешнитеим асоциации и да обясни това което съм написала на чист бълг език
отговор Сигнализирай
16
Марков
преди 9 години
Харесвам 1 Не харесвам 0
Жалкото е че ги правят с маргарин вместо с масло или мас както и с заместители на яйца. Иначе знаеш ли кога ще са по 2 лева?! Никога! Ако съм сигурен, че някъде ги правят БЕЗ маргарин и с яйца, ще платя и двойно. А в домашни условия не си заслужава, но заслужава или не, поне знам с какво са направени. Затова пак ще сме с домашни!Весели празници на всички и НЕ ЯЖТЕ МАРГАРИН!!!
отговор Сигнализирай
15
Валентин
преди 9 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
До ллл 4Ти от де знаеш може Интернет и Компютъра да са в работата ааа?!?
отговор Сигнализирай
14
Анонимен
преди 9 години
Харесвам 6 Не харесвам 0
Купешките козунаци са набухватели, яко подсладители, жълта боя и поръсени със захар за фасон. В някои от тях слагат и по три, четири стафидки.
отговор Сигнализирай
13
me
преди 9 години
Харесвам 14 Не харесвам 1
Най-хубавият козунак е домашният. Вярно, отнема си цял ден обгрижване, обаче пък кефът да си го изядеш след това е несравним. Дори и да не е станал идеален, пак е вкусен, защото си вложил много любов и нежност в него. И да, домашните козунаци обикновено са по-тежки, първо защото продуктите са истински и второ, защото едва ли някой има силата да го меси колкото машина.
отговор Сигнализирай
12
Анонимен
преди 9 години
Харесвам 5 Не харесвам 1
На мен ми отнема 3 часа.
отговор Сигнализирай
11
Стършел
преди 9 години
Харесвам 12 Не харесвам 1
Повече от 4 часа се изискват за приготвянето на домашен козук....зависи и от количеството.
отговор Сигнализирай
10
Анонимен
преди 9 години
Харесвам 11 Не харесвам 3
Козунак в хлебопекарна се става най-обикновен сладък хляб.Няма такъв филм.И все пак по-добре от купен такъв.
отговор Сигнализирай
Новини