IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Климатичната криза променя и алкохолните напитки


Обратно в новината

Коментари Коментари

8
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 7 Не харесвам 0
Поредната доза екоталибанска псевдонаука - лъжи, лъжи и пак лъжи. Пепелта обогатява почвата и реколтата трябва да е по-силна, как точно гроздето ще има аромат на пепел? Добива на зърнени култури е рекорден, но според екоталибаните имало недостиг. И разбира се покачването на морското равнище, което последните години е в рамките на около милиметър сме изправени пред потоп и загуба на карибската захарна тръстика. Зелената простотия е безкрайна!
отговор Сигнализирай
7
пияница мистик
преди 1 година
Харесвам 3 Не харесвам 3
Вино пия рядко, само зимата и само червено. Бяло изобщо не пия. Любимото ми е тежкия асеновградски "Мавруд". С плочка овче сирене, зехтин отгоре и червен пипер. През останалото време на годината пия водка. Уиски пия много рядко, предимно в компания. Ракия, узо, мента и подобни бълвочи изобщо не пия. Бира не пия никога, отврат ми е. 1 година като бях в Перу пиех перуански ром - уникално вкусно питие, правено по местни индиански рецепти от Андите. Така че да му мислят бираджиите и винарите :)))
отговор Сигнализирай
6
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 3 Не харесвам 1
До Анонимен 4 "Много добре знаят че няма никаква истина в това" Дори ако не си излизал от село, пак знаеш, че е вярно. В детството ми в родния ми град зимата снегорините ринеха тонове сняг от улиците. В днешно време ако падне сняг, ще е 5 санта и ще се стопят за 2 дни.
отговор Сигнализирай
5
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 2 Не харесвам 0
До itso до 1 Как реши, че японското уиски е "номер едно"? Имаше период, в който света на усикито "откри" япоснкото уиски, но това време отмина.
отговор Сигнализирай
4
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 2 Не харесвам 0
Климатичната криза сега тук с нас в стаята ли е? До Ковид ли е седнала?
отговор Сигнализирай
3
itso до 1
преди 1 година
Харесвам 2 Не харесвам 0
Затова японското уиски отдавна е номер 1, докато шотландците тарикатеят и смесват старо с ново уиски да го докарат на аромат японците следват 200 годишни традиции и търпеливо чакат уискито да отлежи а не бързат да го продават. И понеже напоследък традиционните пивовари трудно оцеляват се създаде конгломерат от малки производители - Сунтори, който се грижи за малките дистилатори да продължават да работят.
отговор Сигнализирай
2
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 5 Не харесвам 0
Променя ви мозъка ракията се вари и от грозде, а не само от спирт и есенции.
отговор Сигнализирай
1
...
преди 1 година
Харесвам 8 Не харесвам 2
бе нека го кажем така! в наше време за да се направи каква да е алкохолна напитка е необходим само чист спирт! и малко химия! това го доказват всички наши, пък и не само, винарни, пивовари и алкохолни производители!
отговор Сигнализирай
Новини