IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Журито на MasterChef стартира нов сезон с още по-строги изисквания


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

13
Гон
преди 5 години
Харесвам 5 Не харесвам 5
До 11/12 Сам си коментираш, сам си и отговаряш! Има медицинско наименование на този случай, но ще те оставя да си го намериш сам, понеже си големия ,,специалист,, Форумен експерт...
отговор Сигнализирай
12
до 11
преди 5 години
Харесвам 9 Не харесвам 7
Не се хаби да обясняваш, няма смисъл. Работата не е само до заплащане, а до манталитет. Факт е, че нископлатеният е със сбъркано мислене (затова е и беден), но има и правилно мислещи хора чат пат без квалификация. Любимото ми "баба ми едно време само киноа е яла". Да, разбираме как искаш да подражаваш на баба си- последна в ЕС по всичко, разбираме как не искаш да мръднеш с мисленето си изобщо, но има хора, които искат да разширят мирогледа си, да научат, да пробват, да се развиват.
отговор Сигнализирай
11
до 9
преди 5 години
Харесвам 10 Не харесвам 9
Има няколко световно известни сайта за fine dining места. В София има топ 10 на fine dining ресторантите. Два от тези ресторанти са на хора от журито, трети е на финалист от минал сезон, а друг- на предишен водещ на Мастършеф. Не е сложно, потърси за какво става въпрос. Малко е несериозно човек с 1500лв. жалка заплатка да коментира неща, до които през живота си няма да докосне и няма да разбере. Това е за мислещи хора, не за бай *** от Люлин, не за хора, каращи бракми от рода на BMW E60.
отговор Сигнализирай
10
K
преди 5 години
Харесвам 6 Не харесвам 1
9
ШЕВ
преди 5 години
Харесвам 10 Не харесвам 1
ама още ли ше излъчват това нещо, кви шефове са тия?!
отговор Сигнализирай
8
Из.гъ.зи.ци
преди 5 години
Харесвам 12 Не харесвам 3
Толкова хабене на продукти за миниатюрна порцийка, такава кулинарна обработка, че се чудя дали остават полезни вещества в плодовете и зеленчуците."Малиново кули". Ами не. Предпочитам да хапна свежите малини и да не издевателствам над продуктите с многобройни " техники". Горелка=канцероген.И никой не може да ме накара да хапна полусурово месо.Най-малкото заради това, че може да е опасно за здравето.
отговор Сигнализирай
7
Божидар Петков
преди 5 години
Харесвам 14 Не харесвам 6
Новият сезон на Сатър шеф ме интересува толкова, колкото и предишните излъчени!Въобще не е голям процентът на хората, които се интересуват как се приготвя храна! Това навремето ги занимаваше тези, които учеха в Тох-а!Сега цяла България трябва го гледа... Времена и нрави...
отговор Сигнализирай
6
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 6 Не харесвам 4
Не го гльодам.
отговор Сигнализирай
5
Патриот
преди 5 години
Харесвам 16 Не харесвам 5
България умира и затъва със всеки изминал ден ,а те отвличат вниманието на добитъка с *** шоута!Кой какво ще изяде и какво ще изсерееее после ,тотална деградация!Гладуващите поне да пълнят очите ,ако не стомасите!
отговор Сигнализирай
4
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 8 Не харесвам 5
Всички са доста превзети. Много трудно човек не от японски произход ще може да прави автентична японска храна. Абе с две думи бая фалш има...
отговор Сигнализирай
Новини