Родените под знака на Козирог винаги намират време за добра храна. За тях качеството винаги е по-важно от количеството. Атмосферата по време на хранене е особено важна. Тя трябва да бъде спокойна и тиха.
Харесват уютните семейни вечери и не обичат чинията им да е препълнена. Когато търсят нов партньор за връзка, не забравят да добавят в списъка с приоритети за избор на половинка и това той или тя да е добър кулинар. Въпреки че не са любители на пикантните ястия, Козирозите са склонни да прекалят с количеството сол, което консумират.
Важно е да се грижат добре за здравето на костите и зъбите си. Хубаво е да добавят в менюто си повече храни богати на калций. Също така портокали, лимони, къдраво зеле, спанак, царевица, грах, овес и кафяв ориз, риба и яйца.
Избягвайте консумацията на мазни храни, шоколад и люто. Споделяме 3-дневен хранителен план, който може да удължите. Той е подходящ за разтоварване след празничното обилно похапване, но и не само. Ограничете приема на сол и пийте много вода и билкови чайове подсладени с мед.
Ден първи
Закуска
Чаша кисело мляко с няколко нарязани в него ягоди, поръсено с малко смляно ленено семе. Много е важно лененото семе да е смляно, за да може по-добре да се усвои от организма. Чаша чай или кафе
Закуска преди обяда
30 г сурови орехи или бадеми или 1 портокал
Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase.