Остават само 2 дни до Коледа!
Както всяка година, това е моментът на последни приготовления – опаковане и пазаруване на подаръци, изчистване на празничното меню, приготвяне на сармите и питката за Бъдни вечер. Но празничната трапеза на 25 декември не може да мине без вкусни и ароматни сладки. Вярваме, че всяка домакиня вече много добре знае как се правят класически джинджифилови сладки, затова тази година ще пропуснем рецептата. Вместо нея ви предоставяме също толкова вкусна и ароматна, с която да създадете перфектната добавка към коледното кафе.
Приветствайте домашно приготвените меденки с коледна глазура.
Да, знаем, че в големите хранителни магазини предлагат подобни сладки, но нищо не може да замени вкуса на домашните. Готвенето у дома не само създава по-вкусни резултати, но също така предлага възможност за сплотяване на семейството и включването на всички членове в една и съща дейност. А какво по-добро време от последния уикенд преди Коледа, в който да направите тези вкусни меденки?
А рецептата можете да прочетете в Тialoto.bg
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase.