От кулинарната рубрика на Az-jenata.bg споделяме една чудесна рецепта.
Продукти:
- 150 г млечен или черен шоколад
- 100-150 г бял шоколад
- 50 г пресни малини
- силиконова форма за шоколад
Приготвяне:
- Измийте внимателно малините и ги отцедете върху кухненска хартия.
- На водна баня разтопете двата вида шоколад (поотделно).
- Във формата за шоколад сипете първия вид по ваше желание.
- Бихте могли и да направите шарен микс от двата, всичко зависи от вашите желания.
- След като сте сипали единия шоколад, следва да подредите малините.
- След това покрийте добре с останалия шоколад.
- Покрийте със свежо фолио формата и сложете в хладилник за поне 1 час, за да стегне шоколадът.