IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Киселото мляко предпазва от сърдечносъдови заболявания


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

9
Марио
преди 13 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
Вероятно най-полезното качество на киселото мляко е, че укрепва нашата имунната система, предпазва от болести, намалява стреса и има редица други ползи за здравето. Всъщност това се дължи на пробиотиците, които се съдържат в киселото мляко. Ако се интересувате повече, тук има малко полезна информация kiselomliako.bg/health.php?content_id=7&article_id=11
отговор Сигнализирай
8
константин траев
преди 13 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
Здравейте,Работя в Данон и мога да отговаря на поставените от osata въпроси. 1. Продуктите на Данон издържат толкова дни без да вкиснат поради естеството на закваската, т.нар. ниска посткиселиннообразуваща способност (за повече подробности по въпроса вижте в сайта на Активиа, в секцията с експертите)2. При престой в хладилника продуктът не плесенясва, защото хигиената при производство се спазва изключително строго 3. Относно сухото мляко - пак вижте в сайта, видеото Производство 1-ва част
отговор Сигнализирай
7
Joro Stefanov
преди 13 години
Харесвам 2 Не харесвам 0
Хора, замислете се в кой век живеете и се образовайте малко. Технологиите вече не са това, което бяха и до голяма част трайността на млякото зависи от технологичния напредък на компаниите, които го произвеждат, чистотата, хигиенните условия и правилното съхраниение. Едно време незнам дали си спомнянате, разкарваха млеката без хладилни камиони и без да обръщат особено внимание на съхранението им. И дори днес попаднах на следната статия: ***/article?id=312549 , което потвърждава тезата, че някой производители имат технологии и са по напред от други - и това обикновено са големите чужди компании, както визирате Данон. Но това, че трайността е по-висока, не означава че млякото е фалшиво. Много се заблуждавате!
отговор Сигнализирай
6
sisi
преди 13 години
Харесвам 5 Не харесвам 0
страхотна снимка, ще повърна.....
отговор Сигнализирай
5
националист
преди 13 години
Харесвам 3 Не харесвам 2
Който мрази черния си дроб яде в Макдоналдс или мляко на Данон
отговор Сигнализирай
4
eko72
преди 13 години
Харесвам 2 Не харесвам 0
Истинското кисело мляко-да. Но това което купуваме от маркетите ги предизвиква.
отговор Сигнализирай
3
пешо мандрата
преди 13 години
Харесвам 1 Не харесвам 0
Според мен няма начин в Австралия да става въпрос за кисело мляко като в Бг. И в Бг не мисля, че мялкото е толкова лошо. Живея в чужбина и си квася редовно, като съм вземал подкваса от обикновени кофички от Бг. Квася био прясно мялко от магазин (пастьоризирано и хомогенизирано) и си става съвсем добре. Самото прясното мляко отворено се разваля за 4-5 дена, кислеото престоява и месец (като става по кисело). Не забравяйте, че заквасването е ест. консервиране.
отговор Сигнализирай
2
osata
преди 13 години
Харесвам 7 Не харесвам 1
За съжаление не е само на "Данон", а всички марки. Дори при най-внимателния прочит на състава, отбелязан на кофичката, се оказва, че няма добавки или консерванти, а защо издържа толкова дни, без да се вкисне, нямам обяснение. Освен това при по-дълъг престой в хладилника не плесенясва отгоре, както беше преди години, а става кафяво и горчиво на вкус. Или може би се добавя и сухо мляко? Е, няма и няма да има кой да обясни! Така че полезността му у нас е спорна.
отговор Сигнализирай
1
Анонимен
преди 13 години
Харесвам 12 Не харесвам 1
За съжаление у нас кисело мляко отдавна няма. Предлага се нещо, което е в състояние да остане годно по 1 година, визирам "Данон". Истинското кисело мляко на третия ден става като оцет и не може да се яде.
отговор Сигнализирай
Новини