IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Червеното месо увеличава риска от рак и сърдечни проблеми


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

5
хгфьсг
преди 11 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
До Анонимен Явно се има впредвид аланглето ;-)
отговор Сигнализирай
4
Анонимен
преди 12 години
Харесвам 1 Не харесвам 1
Да бе, месето е вредно? А не са ли вредни консервантите, хормоните и антибиотиците в него, които хранителните корпорации блъскат безогледно? И не само там, а в какви ли не храни.И коя риба точно да ядем? Тази от рибарниците, която я тъпчат с костно брашно и е пълна с токсини, тежки метали и нитрати или онази, последната останала в естествени води около Аляска и Китай, в Тихия океан, която Японците замърсиха с радиация?
отговор Сигнализирай
3
тони
преди 12 години
Харесвам 3 Не харесвам 1
Най-вредното месо е пилешкото! Най-добре е човек да се откаже изцяло от месото. Вече времената са други! Живата- необработена кулинарно храна трябва да е поне 70% от менюто ни.
отговор Сигнализирай
2
Анонимен
преди 12 години
Харесвам 2 Не харесвам 1
Интересно ми е кой яде непреработено месо
отговор Сигнализирай
1
13
преди 12 години
Харесвам 4 Не харесвам 0
Много поздрави на Харвард от мен - бабите ни са яли основно свинско и телешко, също агнешко през пролетта- все червени меса, работели са много, но храната им е била ДОМАШНА, БЕЗ КОНСЕРВАНТИ!!! Това е истината - на Запад вече има залитане към Био храни - това е добре, но ние няма скоро да "залитнем", защото не ни е по джоба!!!
отговор Сигнализирай
Новини