IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

За здраво сърце – да ядем кашу


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

4
pepatilena
преди 11 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
Интересно, къде отива желязото при печенето?
отговор Сигнализирай
3
ФАШИСТ
преди 11 години
Харесвам 2 Не харесвам 2
"***" и аз ям печено , но кошута а не кашу :))
отговор Сигнализирай
2
Манго
преди 11 години
Харесвам 1 Не харесвам 2
Яжт си печеното пък кашуто да го ядат други аеде де
отговор Сигнализирай
1
Анонимен
преди 11 години
Харесвам 13 Не харесвам 0
Да ядем кашу, ама много скъпо! Искам да кажа, че не е скъпо, но с нашите заплати просто не може да си позволи човек да го консумира редовно. Както и останалите видове полезни храни. По джоба на българина са само евтините канцерогенни и вносните нискокачествени ***.
отговор Сигнализирай
Новини