IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Консервирани или пресни зеленчуци – кой е по-добрият избор?


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

5
муспи
преди 10 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
И все пак, това е информация от евреи.
отговор Сигнализирай
4
Анонимен
преди 10 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
От 4Това го казвам не за да правя реклама на консервите, а за да обясня качеството на плодовете и зеленчуците в хипермаркетите.
отговор Сигнализирай
3
Анонимен
преди 10 години
Харесвам 1 Не харесвам 0
За ликопена са прави - по активен е след термообработка. За съдържанието на витамини често са прави - съвременните "пресни" зеленчуци, продавани в много от хипермаркетите са генномодифицирани за забавено зреене(предизвиква забавено стареене и гниене). Пристигат полуозрели в магазина и биват назрявани с обгазяване. При тази операция нивото на витамините е над 10 пъти по - ниско от нивото на витамините в естествено узрял плод, каквито са по принцип консервираните.
отговор Сигнализирай
2
:)))
преди 10 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха...
отговор Сигнализирай
1
Иванов
преди 10 години
Харесвам 2 Не харесвам 1
Тия дивотии сериозно ли ги пишете? Тоя журнал да не издание на някой консервен комбинат?
отговор Сигнализирай
Новини