IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Пържените картофки могат да бъдат токсични


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

7
Жан Габен
преди 9 години
Харесвам 10 Не харесвам 0
Това е само при полуфабрикатите, защото са тъпкани с всякакви химии. Яжте пържени домашни картофи и няма да имате проблем. Яжте колкото си искате.
отговор Сигнализирай
6
Анонимен
преди 9 години
Харесвам 7 Не харесвам 5
До vladyНе е страпен тефлона а олигомерте от които не може да се освободи напълно
отговор Сигнализирай
5
vlady
преди 9 години
Харесвам 6 Не харесвам 5
Тефлонът е химично инертен разлага се бавно едва при 270 градуса интензивно над 320. При нормално пържене такива температури не се достигат.
отговор Сигнализирай
4
Анонимен
преди 9 години
Харесвам 16 Не харесвам 0
Това се знае от години! Чипс, пържени картофи, пържени ядки... все се произвежда акриламид при печенето
отговор Сигнализирай
3
Анонимен
преди 9 години
Харесвам 10 Не харесвам 0
Добро утро!Вие сега ли го разбрахте това?
отговор Сигнализирай
2
Анонимен
преди 9 години
Харесвам 29 Не харесвам 1
Доказано е че американския акриламид е по-вреден и отровен от якорудска ракия.
отговор Сигнализирай
1
Анонимен
преди 9 години
Харесвам 37 Не харесвам 0
Американския акриламид - най-вкусния акриламид на света. На корем в Макдоналдс.
отговор Сигнализирай
Новини