IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

6 неща, които се случват в тялото, когато ядете твърде много млечни продукти


Обратно в новината

Коментари Коментари

9
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 6 Не харесвам 1
Освен това, човек трябва да прави разлика - в САЩ почти всяка храна е залята с кашкавал. Ама зверски количества. Във всеки десерт - супер много масло или крема-сирене. Това прави храната изключително калорична и е нормално да се виждат отрицателни ефекти. Ние тук изобщо не ядем такива количества млечни продуки. При нас единственият реален отрицателен ефект са възможни камъни в бъбреците, заради твърде многото калций. Обаче това пак е при положение, че имаш пари да консумираш толкова много мляко.
отговор Сигнализирай
8
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 8 Не харесвам 1
Хубава статия, ама глупава. Маслото струва 20лв/кг, млякото межу 2 и 3, прасното козе на Олим.пус е 5лв, кашкавала и сиренето са супер скъпи. Със заплата от 800лв, трудно можеш да злоупотребиш с млечни изделия. Още повече, че наистина ние не сме азиатци, Аз лично съм отгледана с домашно козе мляко, сирене и опити за кашкавал. Смятам, че са ми помогнали, а не са навредили. За възрастни хора, лактозната толерантност пада, но това важи предимно за чисто прясно мляко, не за ферментирали продукти.
отговор Сигнализирай
7
бачкатор от Бачково
преди 5 години
Харесвам 10 Не харесвам 0
Преди години селското население се е изхранвало само с мляко , особено през зимата ,когато домашните животни са ги спасявали от глад , и са били живи и здрави , доживявайки до дълбока старост.Столетници малко трудно се връзват с високо кръвно и холестерол , не мислите ли ?
отговор Сигнализирай
6
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 7 Не харесвам 0
Хубава статия! И разсъжденията в нея са верни! Само дето не разбрах откъде ще дойдат всичките тия млечни продукти?!!Щото масово нашенеца пазарува от магазинната мрежа, а тя зарежда от едни производители, почти нобелови лауреати по химия и биология, отдавна усетили на хляба "мекото". И под благия поглед на държавата и отговорните институции тези магьосници бълват всевъзможни млечни продукти от мляко ... без мляко. Важното е, да го има и да е евтино и шаренко. Другото са подробности.
отговор Сигнализирай
5
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 8 Не харесвам 1
гладувайте по 40 часа на седмица----Гладувам всяка нощ, това прави 70 часа на седмица, сигурно за това съм добре :)
отговор Сигнализирай
4
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 8 Не харесвам 0
Хайде пак некомпетентни мнения от човек без ценз. Ние сме българи, откърмени с мляко, а не мешана нация в която има голямо количество азиатци с непоносимост към лактоза.
отговор Сигнализирай
3
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 15 Не харесвам 1
Ям по 5 литра мляко на седмица, отделно сирене и кашкавал. Нямам нито висок холестерол, нито високо кръвно.Пълни простотии.
отговор Сигнализирай
2
Пияния помак
преди 5 години
Харесвам 6 Не харесвам 3
До ситияТи да не караш перманентен Рамазан? Да не ядеш и пиеш по светло?
отговор Сигнализирай
1
сития
преди 5 години
Харесвам 6 Не харесвам 5
гладувайте по 40 часа на седмица, без вода и няма да имате проблеми
отговор Сигнализирай