IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

В какво количество е полезен зехтинът?


Обратно в новината

Коментари Коментари

8
емигрант
преди 3 години
Харесвам 0 Не харесвам 4
Тука обсъждаме с един готвач българската кухня и той от време на време си записва. Аз му казах че не се налага. Аз просто за приказката ... Той отвърна: "Вие знаете какво да ядете."
отговор Сигнализирай
7
P.
преди 3 години
Харесвам 7 Не харесвам 4
До българинАз не купувам дори гръцка салата - на шопската салата се слагат стафиди и се казва гръцка салата. Както знаете, в българската кухня има строго разделение между плодове и зеленчуци. А салата подсладена с мед и или захар - въй, въй, въй!
отговор Сигнализирай
6
Мона
преди 3 години
Харесвам 2 Не харесвам 5
колкото повече толкова повече. Вий пържете в мас, миришеща на *** и ползвайте рафинирано олио с неизвестен ГМО произход и гаден вкус. от зехтина върджин екстра с мек вкус по-хубаво няма... може би кокосовото еко масло да е по-добро, но зехтина има способност да запазва младостта, защото маслиновите дървета преживяват стрес от сушата и оттам веществата в зехтина стимулират клетките да живеят по-дълго.
отговор Сигнализирай
5
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 3 Не харесвам 3
Да излезе ония Радев и да обясни ама без разтягане на локуми
отговор Сигнализирай
4
Химика
преди 3 години
Харесвам 12 Не харесвам 3
За пържене - свинска мас. За задушаване на зелечуци - олио. За сурови салати - зехтин. Досадно ми е да обяснявам защо. Изобщо, всичко над 130 градуса е проблем. Зехтина /дървеното масло/ се предава първи.
отговор Сигнализирай
3
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 4 Не харесвам 0
Какво сирене купуваш?
отговор Сигнализирай
2
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 8 Не харесвам 2
Като нарежа сирене, червен пипер и зехтин от хубавия- песен.
отговор Сигнализирай
1
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 10 Не харесвам 3
Пфф, най-скъпото олио е 4,49 лв. и няма никакъв вкус.
отговор Сигнализирай