IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Защо да киснем ядките и бобовите култури преди консумация?


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

6
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 1 Не харесвам 5
Ядките се киснат в солена вода. После се запичат. Водата от ядки е полезна. Солената също.
отговор Сигнализирай
5
А
преди 1 година
Харесвам 7 Не харесвам 5
Докога ДНЕС ще допускате глупави, невярни и дори опасни статии от тази преводачка без ценз!?
отговор Сигнализирай
4
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 6 Не харесвам 5
Здраве и веган е оксиморон.
отговор Сигнализирай
3
Бре
преди 1 година
Харесвам 6 Не харесвам 4
Дали Михаела може да преведе инхибитор на български и обясни :)
отговор Сигнализирай
2
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 9 Не харесвам 2
Бобовите култури се накисват ако сте културен човек за да не се срамувате после от изпуснатите бомби.
отговор Сигнализирай
1
В.
преди 1 година
Харесвам 1 Не харесвам 8
Да за предпочитане в солена вода.
отговор Сигнализирай
Новини