Продукти:
- 400 г сварено пилешко месо, без кожа и кости
- 2-3 стръка селъри
- 1 малка глава лук
- кресон на вкус
- 3/4 ч.ч. нарязани на ситно орехи пекан
- 1/2 ч.ч. майонеза
- 1 супена лъжица дижонска горчица
- сол и черен пипер на вкус
Приготвяне:
Нарежете пилешкото месо на кубчета. Сложете го в купа и добавете към него нарязаните лук, селъри, кресонът може да го накъсате. Отделно комбинирайте майонезата, горчицата, орехите, солта и черния пипер. Хубаво ги разбъркайте. Овкусете салатата добре с този микс и сервирайте.
Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase.