Видях снимката и ми се приядоха броколи. Още днес към 9 часа отивам на разходка до пазара да си купя. Броколи в гювече. отдолу една яка буца масло. късаш брокола на розички и редиш върху маслото един слой. После слагаш плочка мазно, овче сирене. Пак брокол. После пак плочка сирене и накрая дебел резен пак масло. Може малко прясна мащерка да се сложи. Става уникално. Ако ви е прекалено постно, може отстрани да си нарежете малко суджук или луканка :)
отговорСигнализирай
4
Анонимен преди 6 месеца
00
До 00014 Опитват да убедят хората колко е здравословно да ядеш треволяк и за зарежеш месото. Учените отдавна са доказали, че поне до влизане в дебелото черво човешкият организъм не ги смила. Правени са изследвания с ония тръби, дето ги слагат на оперирани, каквж излиза. За в дебелото черво помагат за разнообразието на бактериите, но не е много ясно дали изобщо организмът има нужда от толкова много видове бактерии.
отговорСигнализирай
преди 6 месеца
преди 6 месеца
преди 6 месеца
преди 6 месеца
преди 6 месеца