IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Консумацията на бекон може да увеличи риска от деменция


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

5
Ти да видиш
преди 2 месеца
Харесвам 2 Не харесвам 0
Значи векове назад, всички са си отивали с деменция. Не го знаех това.
отговор Сигнализирай
4
анонимен
преди 2 месеца
Харесвам 3 Не харесвам 0
Само не разбрах две неща от статията - тези 134 000 американци, какво точно са яли след бекона? Ясно е, че като удариш 2 литра газирано(да не казвам марки с К) и едно кило полифабрикати няма да си ок. 2-рия въпрос е, какъв бекон са яли, чистичък или такъв с 2-30 химикала вътре и какви са страничните ефекти на тия химии?
отговор Сигнализирай
3
Руси
преди 2 месеца
Харесвам 6 Не харесвам 0
Глупости за простолюдието! Яжте всичко в нормални грамажи. Пийте си ,яжте си! Който ви говори за диети и т.н е меко казано неук! Болен да си ,да! Прави диети,но здрав човек трябва да яде всичко що е в нормални порции. Разнообразие и пост! 24 часа глад един път в седмица ,само вода! После от всичко по малко! Риба поне два пъти ,много зеленчук,много плод и бобови растения. Месо по 180г на обяд и вечеря. Слушайте мен,не разни специалисти ! Успех !
отговор Сигнализирай
2
анонимен
преди 2 месеца
Харесвам 1 Не харесвам 6
Бугарина на наука не верва, он си знае най-добре.
отговор Сигнализирай
1
анонимен
преди 2 месеца
Харесвам 4 Не харесвам 0
Пълни глупости! Точно бекона и яйцата са перфектната храна! Ако има нещо, което може да причини проблеми със здравето в английската закуска то това е боба!
отговор Сигнализирай
Новини