Сушеното филе е толкова български автентичен продукт колкото и чушкопека. Мислят си че са го открили те и на скоро а то било измислено преди векове от други народи. Но дори и така за жалост безполезни като всеки друг български измислен продукт. Сушеното месо е ужасно жилаво, а може да е на суджук, чушкопека е излишен защото има фурна, а скъпата софийска пластмасова кутиика с чучурче за студена вода от хладилника е заменима с кана.Да не си мислите че и шопската салата е от България.
отговорСигнализирай
8
... преди 10 години
01
ne sam specialist po tezi vaprosi za da se izkaja pravilno , 4uvala sam kakvo li ne
отговорСигнализирай
7
Lukanov преди 10 години
00
Zashto prodalzavame da se zalagvame.Tezi producti si gi haresvame samo v Bulgaria.Daze I v Bulgaria veche znaem,che ne e tova koeto ni se iska na nas.
отговорСигнализирай
6
Анонимен преди 10 години
11
в това е смисъла да има ограничения. ако ти правиш една реномирана марка вино - асеновградски мавруд например и някой казандия започне да продава долнокачествено вино със същия етикет на два пъти по-ниска цена ти подбива клиентелата.....
отговорСигнализирай
5
M преди 10 години
50
Не знам колко са традиционни, но съдържанието им няма нищо общо с истинско месо и подправки.
отговорСигнализирай
4
az преди 10 години
11
Хубаво е че са защитени, но лошото е че сега само тези, които са подали заявление за марката, само те ще могат да го произвеждат.Като всичко българско, все да има ограничения за българските производители!!!:(
отговорСигнализирай
3
исус преди 10 години
41
Горнооооооооряховският суджук не е ли в червената книга вече?
отговорСигнализирай
Ако ще изчезнат от софийските магазини както горнооряховския суджук, по добре да не ги резервираме!Някой знае ли къде има суджук горнооряховски?
отговорСигнализирай
преди 10 години
преди 10 години
преди 10 години
преди 10 години
преди 10 години
преди 10 години
преди 10 години
преди 10 години
преди 10 години