Любителите на агнешко ще могат да задоволяват вкуса си целогодишно във формата на течен обяд или вечеря. В навечерието на коледните празници пивовари от Уелс пуснаха бира с вкус на печено агнешко, пише в. "Дейли експрес".
В процеса на производство бирата "Сънди тост" се напоява със сокове от уелско агнешко, за да се създаде идеалното пиво за любителите на месо.
"Сезонните бири са специалитетът ни, но искахме да предложим на потребителите нещо наистина различно тази Коледа, както и да почетем един от най-известните продукти за износ на Уелс. Уелското агнешко е популярно по цял свят и ние се гордеем с това", казва Гуин Томас от пивоварната "Конуай брюъри".
(БТА)
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase.